Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL uzvar viesi

Andrejs Siliņš

NHL uzvar viesi
Otavas "Senators" zviedru uzbrucējs Daniels Alfredsons guva uzvaras vārtus pēcspēles metienu sērijā
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī uzvaras izbraukumos Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) izcīnīja Detroitas "Red Wings" un Otavas "Senators", kas pārspēja attiecīgi Ņujorkas "Rangers" un Anaheimas "Ducks" vienības.

"Senators", viesojoties Ņujorkā, pirmie ielaida vārtus (16. minūtē Braiens Boils), bet otrās trešdaļas vidū izlīdzināja rezultātu (Pāvels Dastjuks). Lai arī mājinieki atlikušajā spēlē vārtus apdraudēja krietni biežāk, kvalitatīvāk to darīja detroitieši. Dens Klīrijs divas minūtes pirms beigām pirmo reizi vadībā izvirzīja "Red Wings", bet septiņas sekundes pirms fināla sirēnas Kriss Dreipers tukšos vārtos, pie tam vairākumā iedzina pēdējo naglu "Rangers" zārkā - 3:1.

Otrā šīs nakts mačā Otavas "Senators" viesos Anaheimā atklaja mača rezultātu 13. minūtes sākumā, bet burtiski pēc dažām sekundēm saņēma atbildes triecienu, un rezultāts atkal bija līdzīgs (1:1). 16. minūtē vēlreiz 30 sekunžu laikā komandas apmainījās vārtu guvumiem, un pēc trešdaļas tablo vēstīja neizšķirtu (2:2). Otrajā trešdaļā rezultāts neizkustējās, bet pēdējā trešdaļā atkal minūtes laikā komandas apmainījās vārtu guvumiem, un mača pamatlaiks noslēdzās neizšķirti - 3:3. Arī pagarinājumā vārti netika gūti bet pēcspēles metienu sērijā veiksmīgāki bija viesi, svinot uzvaru mačā ar 4:3.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +5 [+] [-]

, 2009-12-07 09:05, pirms 14 gadiem
Autor, kļūda tekstā: ""Senators", viesojoties Ņujorkā, pirmie ielaida vārtus (16. minūtē Braiens Boils), bet otrās trešdaļas vidū izlīdzināja rezultātu (Pāvels Dastjuks)."

Nevis Senators, bet Red Wings

  +2 [+] [-]

, 2009-12-07 09:27, pirms 14 gadiem
Malači Spārni!

  +4 [+] [-]

, 2009-12-07 10:24, pirms 14 gadiem
datsjuks slepeni piestraadaa pie senatoriem

     [+] [-]

, 2009-12-07 17:51, pirms 14 gadiem
Enhāelkomā ir pagarāks apskatnieka Kimelmana raksts par Bārtuli.Kāds autors varētu pacensties te kko pārtulkot un ielikt.