Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balcers nospēlē 17 minūtes un izpilda divus metienus, Kolumbusa grauj ar 7:0

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Balcers nospēlē 17 minūtes un izpilda divus metienus, Kolumbusa grauj ar 7:0
Rūdolfs Balcers (pa kreisi). Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) kārtējo pārbaudes spēli aizvadījusi Rūdolfa Balcera pārstāvētā Floridas "Panthers". Aizvadītajā naktī ar 3:2 uzvarēta Tampabejas "Lightning". Balcers izpildīja divus metienus, bet punktus neiekrāja. Citā spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina ar 7:0 sagrāva Sentluisas "Blues".

Rūdolfs Balcers spēli iesāka nomināli pirmajā virknējumā. Kopumā latvietis uz ledus pavadīja 17 minūtes (0:59 mazākumā). Balceram šajā mačā divi metieni pa vārtiem, bloķēts metiens, viena zaudēta ripa un +/- rādītājs mīnus divi.

Floridas "Panthers" uzvarēja aizvadīto trīs sezonu finālisti Tampabejas "Lightning". "Panthers" izpildīja 41 metienu un maču uzvarēja ar 3:2.

• Uzvaras vārti tika gūti trešā perioda beigās, "Panthers" spēlējot vairākumā. Rezultatīvākais uzbrucējs panākumā bija Aleksandrs Barkovs, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Ar 0+2 izcēlās arī aizsargs Ārons Ekblads.

Kolumbusas "Blue Jackets" bez Elvja Merzļikina sastāvā pārbrauca pāri Sentluisas "Blues". Mačs noslēdzās ar Kolumbusas sauso uzvaru - 7:0. Ar četrām rezultatīvajām piespēlēm izcēlās Endrjū Pīks.

• Interesanti, ka nevienam citam Kolumbusas spēlētājam neizdevās iekrāt vismaz divas rezultatīvas piespēles. Vārtos visus 22 metienus atvairīja Danils Tarasovs.

• Tims Šticle ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm sekmeja Otavas "Senators" uzvaru pār Monreālas "Canadiens" (3:2). Dreiks Batersons pievienoja vārtus un rezultatīvu piespēli.

Minesotas "Wild" savā laukumā ar 4:1 pārspēja Čikāgas "Blackhawks". Vismaz divus punktus guva trīs "Wild" spēlētāji. Sems Stīls, Marko Rosī un Mets Cukarello – visi tika pie vārtiem un rezultatīvas piespēles.

Ņujorkas "Islanders" vārtos stājās Sergejs Varlamovs, kuram uzvarā pār Ņūdžersijas "Devils" (5:2) izdevās atvairīt 26 no 28 metieniem. Entonijs Boviljē uzvaru sekmēja ar 1+1.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/scores

  +1 [+] [-]

, 2022-10-07 07:48, pirms 2 gadiem
Rudim javac punktus, Floridas pirmā maiņa, tas ir kosmoss.
Lai tiktu vairakumā ir jānopelna.

     [+] [-]

, 2022-10-07 08:36, pirms 2 gadiem
Lasu un brīnos par autoru:

Interesanti, ka nevienam citam Kolumbusas spēlētājam neizdevās iekrāt vismaz divus rezultativitātes punktus.

Atver jebkuru vietni, kur ir spēles boxscore un sapratīsi par ko es rakstu. Vismaz 2 punkti spēlē (neskaitot Peeke) bija - Danforth (1+1), Chinakhov (1+1), Voracek (1+1) un Werenski (1+1).

     [+] [-]

, 2022-10-07 08:52, pirms 2 gadiem
ruudzs rakstīja: Lasu un brīnos par autoru:

Interesanti, ka nevienam citam Kolumbusas spēlētājam neizdevās iekrāt vismaz divus rezultativitātes punktus.

Atver jebkuru vietni, kur ir spēles boxscore un sapratīsi par ko es rakstu. Vismaz 2 punkti spēlē (neskaitot Peeke) bija - Danforth (1+1), Chinakhov (1+1), Voracek (1+1) un Werenski (1+1).
brīnos, ka vēl kāds lasa un brīnās ko te skribenti skricilē

     [+] [-]

, 2022-10-07 10:26, pirms 2 gadiem
Sochi rakstīja: Rudim javac punktus, Floridas pirmā maiņa, tas ir kosmoss.
Lai tiktu vairakumā ir jānopelna.
Ja līderi nespēlē, tad var jau tā papriecāties. Reāli trešā maiņa un arī tur būs punkti jākrāj, lai vispār varētu tikt spēlēt. Šajā spēlē maiņā ar Lundelu, bet Moriss jau teica, ka viņu līdz sezonas sākumam un varbūt arī atklāšanas mačā liks kopā ar Verhāgi un Barkovu. Otrajā Tkačaks, Benets, Reinharts. Nu vai Reinharts ar Lundelu mainās vietām. Tas man izskatās diezgan akmenī iecirsts. Vispār Floridai vēl 7 liekie jānomet.

     [+] [-]

, 2022-10-07 10:41, pirms 2 gadiem
jbk rakstīja: Ja līderi nespēlē, tad var jau tā papriecāties. Reāli trešā maiņa un arī tur būs punkti jākrāj, lai vispār varētu tikt spēlēt. Šajā spēlē maiņā ar Lundelu, bet Moriss jau teica, ka viņu līdz sezonas sākumam un varbūt arī atklāšanas mačā liks kopā ar Verhāgi un Barkovu. Otrajā Tkačaks, Benets, Reinharts. Nu vai Reinharts ar Lundelu mainās vietām. Tas man izskatās diezgan akmenī iecirsts. Vispār Floridai vēl 7 liekie jānomet.
nebūšu pārsteigts , ja parīt Balcers tiks izmests vaiveros...

     [+] [-]

, 2022-10-07 10:53, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: nebūšu pārsteigts , ja parīt Balcers tiks izmests vaiveros...
Diemžēl manas domas, viņā saskata treneri top6 dzeku, bet realitātē tas nepiepildās līdz galam un 4.maiņai viņš neder. Turam īkšķus, lai Rūdim šosezon viss izdodas un savāc 40 punktus, tad bus viss ok paris gadus nhl

     [+] [-]

, 2022-10-07 11:21, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: brīnos, ka vēl kāds lasa un brīnās ko te skribenti skricilē
no rīta kārtējā pērle bija ''Minesotas "Wild" savā laukumā ar 4:1 pārspēja Minesotas "Wild" protams ka komentārs tika idzēsts,bet bezpriģelu par klondaikām turaam.. Ubagi