Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kadri veikta operācija – maz ticams, ka varēs palīdzēt "Avalanche" finālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kadri veikta operācija – maz ticams, ka varēs palīdzēt "Avalanche" finālā
Nazems Kadri. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālistes Kolorado "Avalanche" centra uzbrucējam Nazemam Kadri veikta rokas īkšķa operācija. Lai gan klubs nav izslēdzis viņa atgriešanos ierindā, šāds scenārijs ir maz ticams.

Nazems Kadri savainojumā iedzīvojās Rietumu konferences finālsērijas trešajā spēlē, kad viņu no mugurpuses laukuma apmalē iegrūda Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Evanders Keins, nopelnot vienas spēles diskvalifikāciju.

Komandām spēlējot bez Kadri un Keina, "Avalanche" aizvadītajā naktī viesos uzvarēja pagarinājumā ar 6:5 un pirmo reizi kopš 2001. gada nodrošināja dalību Stenlija kausa finālā.

31 gadu vecajam Kadri pirms spēles tika veikta rokas īkšķa operācija, un maz ticams, ka viņš pagūs atgriezties ierindā. Centra uzbrucējs aizvadīja ļoti sekmīgas izslēgšanas spēles, 13 mačos izceļoties ar 14 punktiem (6+8). Kadri bija rezultatīvs arī regulārajā sezonā, 71 spēlē gūstot 87 punktus.

Visu NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nazem-kadri-colo...

     [+] [-]

, 2022-06-07 12:14, pirms 2 gadiem
Keinam nākošo sezonu laukumā būs jāuzmanās