Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL tiesnesis cieš smagā sadursmē ar hokejistu un tiek nogādāts slimnīcā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL tiesnesis cieš smagā sadursmē ar hokejistu un tiek nogādāts slimnīcā
Stīvs Kozari. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēle starp Pitsburgas "Penguins" un Tampabejas "Lightning" noslēdzās ar vienu galveno tiesnesi un diviem līnijtiesnešiem, jo arbitrs Stīvs Kozari tika nogādāts slimnīcā.

Trešā perioda vidū Stīvs Kozari, kurš atradās laukuma centrā, cieta sadursmē ar Tampabejas "Lightning" aizsargu Heidenu Flerī, kurš pēc incidenta ar savainojumu devās uz ģērbtuvēm. 46 gadus vecajam arbitram palīdzību sniedza abu komandu personāls, kā arī spēli uzraugošie Pitsburgas mediķi.

Kopā Kozari aprūpēja 11 mediķi. Galvenais tiesnesis laukumu pameta uz nestuvēm un tika nogādāts slimnīcā. NHL paziņojumā teikts, ka Kozari var pakustināt visas ekstremitātes un ka sagaidāma pilnīga atveseļošanās.

Kozari tiesājis 1151 regulārās sezonas spēli un 136 playoff mačus, ieskaitot četros Stenlija kausa finālos. Par NHL galveno tiesnesi viņš strādā kopš 2007. gada.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/referee-st...