Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Minesotas "Wild" kapteinis Koivu nespēlēs aptuveni mēnesi

Agris Suveizda

Minesotas "Wild" kapteinis Koivu nespēlēs aptuveni mēnesi
Miko Koivu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Minesotas "Wild" kapteinim Miko Koivu ir veikta potītes operācija, vēsta līgas oficiālā mājaslapa. Paredzams, ka viens no "WIld" līderiem nespēlēs vienu mēnesi.

Minesotas "Wild" iepriekšējā Nacionālās hokeja līgas spēlē uzvarēja Vašingtonas "Capitals" (5:3), bet Miko Koivu izdarīja divas rezultatīvas piespēles un tika atzīts par mača otro zvaigzni. Tomēr 30 gadus vecais soms arī iedzīvojās savainojumā, kā dēļ nevarēja pabeigt spēli.

Vakar Koivu tika izdarīta potītes operācija, un ārsti lēš, ka "Wild" kapteinim nāksies izlaist aptuveni vienu mēnesi – līdz ar to zem ļoti lielas jautājuma zīmes ir arī Koivu spēlēšana Somijas izlases sastāvā gaidāmajās Soču olimpiskajās spēlēs. Somijas valstsvienība pirmo spēli aizvadīs 13.februārī pret Austriju, bet hokeja turnīrs vīriem noslēgsies 23.februārī.

Turku dzimušais Koivu šajā sezonā ir piedalījies 44 spēlēs, guvis astoņus vārtus un ar 35 punktiem ir līderis savā komandā. Tāpat Koivu ir sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -4 un nopelnījis 18 soda minūtes. Nacionālās hokeja līgas karjerā Koivu ir aizvadījis 596 mačus, guvis 132 vārtus un izdarījis 307 piespēles, kopumā nopelnot 439 punktus.

Minesotas "Wild" ar 49 punktiem 44 spēlēs Rietumu konferencē atrodas devītajā vietā. Tikpat punktu ir arī astotajā vietā esošajai Fīniksas "Coyotes", kas gan ir aizvadījusi par trim spēlēm mazāk.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-07 13:22, pirms 11 gadiem
Cerams,ka uz Sočiem būs gatavs spēlēt,tomēr spēcīgs papildinājums Somijas izlasei.

     [+] [-]

, 2014-01-07 13:37, pirms 11 gadiem
Vecajam Koivu jāspēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-07 13:49, pirms 11 gadiem
KolhozaAnsis rakstīja: Koivu nespeelees Sochos, Somijas izlases sastavs jau ir publiskots. Musu nacionalais sporta portals bremzee, ka jau parasti

http://yle.fi/urheilu/leijonien_sotshi-joukkueessa_kolme_jymypaukkua_-_yle_urheilu_esittelee_olympialeijonat/7014275
Kā nespēlēs,ja viņš ir iekļauts ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-08 07:56, pirms 11 gadiem
somus lkm glābs Teemuu Selanee Bet ja nopietni žēl ka nevar paņemt vis labāko sastāvu. Gribētos redzēt vārtos Anttī Rāntu PČ viņš norm debitēja.