Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugera maiņas partneris tiek pie jauna līguma, "Devils" pievienojas arī Tatars

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugera maiņas partneris tiek pie jauna līguma, "Devils" pievienojas arī Tatars
Zaks Astons-Rīss un Teodors Bļugers, cīnoties pie Bostonas "Bruins" vārtiem. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Pitsburgas "Penguins" izvairījies no arbitrāžas tiesas, noslēdzot jaunu līgumu ar uzbrucēju Zaku Astonu-Rīsu, kurš iepriekšējās divās sezonās daudz spēlējis kopā ar latviešu centra uzbrucēju Teodoru Bļugeru.

26 gadus vecais Zaks Astons-Rīss ticis pie viena gada un 1,725 miljonu dolāru līguma, tādējādi izvairoties no arbitrāžas tiesas sēdes. Tā bija nozīmēta 23. augustā. Viņš bija vienīgais Pitsburgas "Penguins" hokejists, kurš iesniedza šādu prasību.

Pagājušajā sezonā Astons-Rīss piedalījās 45 spēlēs, izceļoties ar deviņiem vārtiem un sešām piespēlēm. "Penguins" rindās viņš aizvadījis četrus gadus, 161 spēlē iekrājot 51 punktu. Astons-Rīss daudz spēlējis kopā ar Teodoru Bļugeru un Brendonu Tanevu, kurš paplašināšanās drafta ietvaros nonāca Sietlas "Kraken" komandā.

Ņūdžersijas "Devils" noslēgusi divu gadu līgumu deviņu miljonu dolāru vērtībā ar slovāku uzbrucēju Tomāšu Tataru, kurš bija brīvā aģenta statusā. 30 gadus vecais hokejists pagājušajā sezonā pārstāvēja Monreālas "Canadiens", kas sasniedza Stenlija kausa finālu. Regulārajā sezonā Tatars 50 mačos guva desmit vārtus un savāca 30 punktus, tomēr play-off laikā viņš biežāk tika atstāts rezervē, piedaloties vien piecās spēlēs.

Iepriekš "Devils" rindas papildināja citi brīvie aģenti – vārtsargs Žonatans Bernjē un aizsargs Dagijs Hamiltons, kurš tika uzskatīts par labāko pieejamo brīvo aģentu un noslēdza atbilstošu līgumu. Turpmāko septiņu sezonu laikā Hamiltons saņems 63 miljonus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/zach-aston-reese...
https://www.tsn.ca/new-jersey-devil...

     [+] [-]

, 2021-08-06 09:47, pirms 3 gadiem
Tad jau varbūt Tedam vieni vai divi vārti būs

     [+] [-]

, 2021-08-06 10:33, pirms 3 gadiem
Raimond, atslābsti
Tedim prognozēju 20-30 pts sezonu