Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kamaleri "hat-trick" palīdz "Canadiens" sakaut "Bruins"

Andrejs Siliņš

Kamaleri "hat-trick" palīdz "Canadiens" sakaut "Bruins"
Maikls Kamaleri
Foto: AP/Scanpix

Maiklam Kamaleri gūstot trīs vārtus, Monreālas "Canadiens" vienība aizvadītajā naktī izcīnījusi 13. uzvaru šajā sezonā Nacionālajā Hokeja līgā (NHL), pieveicot Bostonas "Bruins" ar rezultātu 5:1.

Pēc pirmajām divdesmit minūtēm rezultāta tablo vēstīja 1:0 mājinieku monreāliešu labā, bet otrajā trešdaļā "Canadiens" iegrieza ballīti - Kamaleri ar piecu minūšu intervālu guva divus vārtus, palielinot pārsvaru līdz 3:0. 17. minūtē Metropolīts guva ceturtos mājinieku vārtus, bet minūti vēlāk Kamaleri lika uzgavilēt vietējiem līdzjutējiem vēl skaļāk - kanādietis iemeta savu trešo ripu šonakt, bet rezultāta tablo vēstīja jau 5:0. Goda vārtus "lāči" guva pēdējās trešdaļas sākumā, bet spēles beigu rezultāts 5:1 "Canadiens" labā.

Citos mačos Ņūdžersijas "Devils" mājās ar rezultātu 3:2 apspēlēja Tampabejas "Lightning", Nešvilas "Predators" izbraukumā pārspēja Čikāgas "Blackhawks" (4:1), bet vienīgajā spēlē, kas nenoslēdzās jau pamatlaikā, Minesotā vietējais "Wild" neviesmīlīgi uzņēma Anaheimas "Ducks" - uzvara ar 5:4 pēcspēles metienu sērijā. Šajā mačā abās komandās vairāki spēlētāji izcēlās ar diviem vārtu guvumiem - zaudētājiem Bobijs Raiens, bet uizvarētāju rindās somi Miku Koivu un Anti Mītinens.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-12-05 08:41, pirms 14 gadiem
mjaaa dzeki jubileja noplosijas ka nenormali
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-05 10:15, pirms 14 gadiem
Prieks par Minesotu, pēdējās spēlēs saņēmusies.

  +1 [+] [-]

, 2009-12-05 10:58, pirms 14 gadiem
Man jau labākpatika ka viņš Kalgarī spēlēja- tad gan bija prieks skatīties- čalis bija atvēries- bet nu skatoties ka viņam Canadiens rindās ar cepures triku izceļās- cerēšu ka būs vēl, un vēl, un vēl

Bruins spēle bija samocīta- nu kko tādu no lāčiem nebiju sen redzējis - vajag saņemties- galu galā šogad viņi atkal tiek uzskatīti par vieniem no potenciāliem kausa ieguvējiem- bet parto kausu man vienalga kas viņu dabu galvenais lai nedabū Wings- kretinē tā komanda!

     [+] [-]

, 2009-12-05 12:49, pirms 14 gadiem
jaa, sviniibas tieshaam bija lieliskas - ljoti emocionaals un skaists pasaakums. gan jau, ka tas arii ietekmeeja speeleetaajus, jo nekaa citaadi negribas skaidrot vaajo Bostonas speeli. tieshaam prieks, ka Habs uzvareeja, jo peec taadaam sviniibaam buutu vnk briesmiigi zaudeet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja