Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL algu griesti varētu pietuvoties 90 miljoniem ASV dolāru

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

NHL algu griesti varētu pietuvoties 90 miljoniem ASV dolāru
Gerijs Betmens. Foto: NHL

Ņujorkā notikušajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Pārvaldnieku padomes sēdē tika izvirzīta prognoze, ka nākamsezon komandu algu griesti varētu pietuvoties 90 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 85,6 miljoniem eiro).

Pašreizējie NHL algu griesti ir 83,5 miljoni ASV dolāru (79,45 miljoni eiro), savukārt algu grīda ir 61,7 miljoni dolāru (58,7 miljoni eiro). Paredzamais pieaugums lēsts 4,5 miljonos dolāru. Šādi pieņēmumi izvirzīti komandu augošo ieņēmumu un salīdzinoši stabilas klubu īpašnieku situācijas dēļ.

NHL komisārs Gerijs Betmens sēdes noslēgumā teica: "Līgas stāvoklis ir sasniedzis nebijuši augstu līmeni gan sportiskajā, gan pārvaldības līmenī."

Ilggadējā līgas augstākā amatpersona atklāja, ka nākamās sezonas algu griesti varētu būt "starp 87 - 88 miljoniem dolāru", kā arī provizoriskie ienākumi šosezon sasniegšot 6,2 miljardus dolāru (5,9 miljardus eiro), kaut precīzāki aprēķini tiks sniegti decembra sākumā Sietlā paredzētajā sēdē.

Betmens atzina, ka NHL regulāri vadība saņemot piedāvājumus līgas paplašināšanai. Kā piemēri tika minētas Hjūstonas, Atlantas, Kvebeksitijas un Soltleiksitijas pilsētas, tomēr "šoreiz paplašināšanās nav bijusi sēdes aktuālāko tēmu sarakstā".

Izmantotie avoti:
https://www.nhl.com/news/nhl-salary...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-05 15:28, pirms gada
Augstākās raudzes sporta spēle kuru nauda vēl nav sačakarējusi,kā tas ir NBA princesēm un futbola pāragri jaunieši kas pelna miljonus..bet paplašināsanos mierīgi varētu veikt,jo katrā komandas fārmklubā ir bars kas ir NHL līmenī bet netiek pie spēlēšanas..

     [+] [-]

, 2023-10-05 20:37, pirms gada
NBA tādu algu 80-90 mill viens spēlētājs drīz pelnīs sezonā.

     [+] [-]

, 2023-10-05 20:58, pirms gada
gribu šogad pamēģināt NHL fantasy, varbūt te kads lasa un viņam ir zināma līga, kurā vajag cilvēku?