Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kings" iemaina divu Stenlija kausu īpašnieku Mēti, "Stars" paraksta jaunu līgumu ar Sekeru

Agris Suveizda

"Kings" iemaina divu Stenlija kausu īpašnieku Mēti, "Stars" paraksta jaunu līgumu ar Sekeru
Olli Mēte. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komandas Losandželosas "Kings" un Čikāgas "Blackhawks" pavēstījušas par maiņas darījumu, kā rezultātā somu aizsargs Olli Mēte karjeru turpinās "Kings" sastāvā.

Losandželosas "Kings" maiņas darījumā ieguva 26 gadus veco somu aizsargu Olli Mēti, kuram šis būs piektais gads sešu sezonu līgumā par 24,5 miljoniem ASV dolāru jeb vidēji nepilnu 4,1 miljonu dolāru, savukārt uz Čikāgas "Blackhawks" sistēmu pārcēlies 23 gadus vecais kanādiešu centrs Breds Morisons, kurš nav debitējis NHL un iepriekšējo sezonu aizvadīja ECHL.

Mēte 2016. un 2017. gadā kopā ar Pitsburgas "Penguins" izcīnīja Stenlija kausu, bet pirms gada tika aizmainīts uz Čikāgas "Blackhawks", kas pretī deva uzbrucēju Dominiku Kahūnu un piektās kārtas izvēli draftā. Mēte 65 spēlēs sakrāja 17 (4+13) punktus, 20 soda minūtes un neitrālu lietderību.

Tikmēr Stenlija kausa fināliste Dalasas "Stars", kas ar 2-4 piekāpās Tampabejas "Lightning", pavēstījusi par jauna līguma parakstīšanu ar 34 gadus veco slovāku aizsargu Andreju Sekeru. Pirms gada ar "Stars" parakstījis vienas sezonas līgumu par pusotru miljonu ASV dolāru, tagad Sekera ar "Stars" vienojies par divu gadu līgumu par trim miljoniem dolāru jeb tiem pašiem 1,5 miljoniem gadā. Debijas regulārajā sezonā "Stars" rindās Sekera 57 mačos sakrāja astoņus (2+6) punktus, 14 soda minūtes un pozitīvu lietderību +9, bet pēc sezonas atsākšanas viņam 27 mačos viena rezultatīva piespēle, nevienas soda minūtes un negatīva lietderība -1.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/stars/news/dall...
https://www.nhl.com/kings/news/king...

     [+] [-]

, 2020-10-05 18:03, pirms 4 gadiem
Sākumā izlasīju ka iemainīja Māti..bet nu jaa,Bowman Bowman,dienas ir skaitītas..pēdējo 3 gadu transfēri galīgi garām visi..

     [+] [-]

, 2020-10-05 19:00, pirms 4 gadiem
Cerams autors saprot ko ir uzrakstījis , kropļojot itkā pareizos uzvārdus..