Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vasiļevskis: “Būtu interesanti spēlēt pret Bišopu”

Juris Miņins
Juris Miņins

Vasiļevskis: “Būtu interesanti spēlēt pret Bišopu”
Andrejs Vasiļevskis
Foto: AFP/Scanpix

Krievijas izlases un Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Tampabejas “Lightning” vārtsargs Andrejs Vasiļevskis neslēpj interesi par iespēju gaidāmajā Pasaules kausā spēlēt pret savu NHL komandas biedru Benu Bišopu.

Krievijas izlases vārtsargs Andrejs Vasiļevskis vasarā ir trenējies Kanādas galvaspilsētā Otavā, bet tikai nesen ieradies Krievijā, lai sāktu gatavošanos gaidāmajam Pasaules kausam hokejā, kas šomēnes notiks Kanādā.

“Jau vairākus gadus pa vasaru dodos uz Otavu, kur strādāju pēc individuāla plāna,” atklāj vārtsargs, “mājās esmu atgriezies nesen. Pašlaik mans galvenais uzdevums ir parādīt sevi no labākās puses, lai iekļūtu izlases sastāvā, jo gan Sergejs Bobrovskis, gan Semjons Varlamovs ir ļoti augsta līmeņa vārtsargi un būs grūti viņus izkonkurēt.”

Tāpat žurnālisti viņam uzdeva jautājumu par iespēju spēlēt pret Tampabejas “Lightning” galveno treneri Džonu Kūperu, kurš strādās Ziemeļamerikas jauno talantu izles treneru sastāvā. “Nē, es tam īpašu vērību nepievēršu, man tas nav papildus motivators,” sacīja Vasiļevskis, “daudz interesantāk man liekas nospēlēt pret Benu Bišopu.”

Atgādināsim, ka Bens Bišops ir Tampabejas komandas pirmais vārtsargs, kurš pagājušajā sezonā vārtos stājaš 61 mačā, izcīnīja 35 uzvaras un atvairīja 92.6% no viesiem pretinieku metienem, vidēji mačā ielaižot 2.06 vārtus, kas bija labākais rādītājs visā NHL.

Savukārt Andrejs Vasiļevskis, kas sezonu sāka atrodoties savainoto spēlētāju sarakstā, kopā aizvadīja 24 mačus, tika pie 11 uzvarā, atvairīja 91% metienu, vidēji spēlē ielaižot 2.76 vārtus.

Interesanti, ka, atbilstoši Pasaules kausa salozētajām grupām, Krievija un ASV, kuru pārstāv Bišops, savstarpējā mačā var tikties ne ātrāk kā tikai pusfinālā.

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  -2 [+] [-]

, 2016-09-05 16:42, pirms 8 gadiem
Ļoti saturīgs raksts, paldies.

     [+] [-]

, 2016-09-05 19:33, pirms 8 gadiem
Kas ir Sergejs Bonrovskis?