Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ņūdžersijas ''Devils'' no darba atlaiž galveno treneri Rafu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Ņūdžersijas ''Devils'' no darba atlaiž galveno treneri Rafu
Lindijs Rafs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Ņūdžersijas ''Devils'' pirms regulārās sezonas noslēdzošās daļas lēmusi no galvenā trenera amata atbrīvot Lindiju Rafu, kurš to trenēja kopš 2020. gada vasaras.

NHL komanda Ņūdžersijas ''Devils'' no darba atbrīvojusi galveno treneri Lindiju Rafu. Viņa vietu šobrīd ieņems Treviss Grīns, kurš naktī uz trešdienu spēlē pret ''Panthers'' debitēs jaunajos pienākumos.

Par ''Devils'' treneri Rafs strādāja kopš 2020. gada 9. jūlija. Pagājušajā sezonā klubs pirmo reizi kopš 2018. gada iekļuva Stenlija kausa izcīņā un pirmo reizi kopš 2012. gada pārvarēja pirmo kārtu, septiņu spēļu sērijā uzvarot Ņujorkas ''Rangers''. Pirms sezonas komandai bija augstas gaidas par rezultātiem, taču tās nav īstenojušās praksē - ar 64 punktiem 61 spēlē komanda ieņem 11. vietu Austrumu konferencē. Astotā pozīcija, kas dod vietu Stenlija kausa izcīņā, ir astoņus punktus priekšā - 72 punkti ir gan ''Red Wings'', gan ''Lightning'', gan ''Flyers''.

Vissliktāk ''Devils'' klājas savu skatītāju priekšā. Spēlējot mājās, tā ir piektā sliktākā komanda NHL (26. vieta). Uzvaras izcīnītas 14 no 31 spēles, bet punkti izcīnīti 48.4 % mājas spēlēs. ''Sagaidām, ka mūsu komanda spēlēs ar pašiem augstākajiem standartiem un mēs būsim izslēgšanas spēļu vienība. Diemžēl šobrīd šajā līmenī neatrodamies un man bija jāpieņem šis lēmums. Ņemot vērā manas attiecības ar Lindiju, šī bija patiesi sarežģīta saruna. Viņš bija īstais treneris, kuram attīstīt mūsu jaunos hokejistus un kopumā viņš ir lieliska personība,'' pēc Rafa atlaišanas citēts ''Devils'' ģenerālmenedžeris Toms Fidžeralds.

Bez ''Devils'' Rafs trenējis arī tādas NHL komandas kā Bufalo ''Sabres'', Dalasas ''Stars'' un Ņujorkas ''Rangers''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/lindy-ruff...

     [+] [-]

, 2024-03-05 12:11, pirms 4 mēnešiem
ĢM slavē, ka treneris ir īstais cilvēks, lai trenētu jaunos komandas spēlētājus, bet šobrīd tinies prom.

     [+] [-]

, 2024-03-05 12:30, pirms 4 mēnešiem
Visi gaida Elvi "Devilos"