Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bostonas "Bruins" pieveic "Flyers"

Bostonas "Bruins" pieveic "Flyers"
Deniss Vaidmens
Foto: AP

Šonakt, galvenokārt pateicoties spīdošai aizsardzībai, Bostonas "Bruins" ar 3:1 pārspēja Filadelfijas "Flyers" hokejsitus. Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts "Bruins" aizsargs Deniss Vaidmens, kura kontā šonakt divi punkti (1+1).

Trešajā periodā Deivids Krejci un Deniss Vaidmens katrs izcēlās ar vārtu guvumu 35 sekunžu laikā. Arī šonakt, tāpat kā visu sezonu "Bruins" aizsardzība bija augstākā līmeņa. Šosezon bostonieši ir ielaiduši tikai 114 vārtus, kas ir vislabākais rādītājs līgā. Vārtsargam Timam Tomasam daudz darba bija tikai pirmajā periodā, kurā viņš atvairīja 14 metienus (visā spēlē 25).

Filadelfijas "Flyers" šo spēli aizvadīja bez vairākiem ar vīrusu sasirgušiem hokejistiem (kapteinis Maiks Ričards, Breidons Koburns, Skotijs Apšals), kā rezultātā piedzīvoja jau savu piekto zaudējumu pēdējās astoņās spēlēs, atkrītot uz sesto vietu Austrumu konferencē.

Vēl šonakt Buffalo "Sabres" itin pārliecinoši ar 5:0 pārspēja Toronto "Maple Leafs", Tomasam Vanekam izceļoties ar hat-trick. Pitsburgas "Penguins" ar 4:3 pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning". Uzvaras vārtus pingvīniem guva Malkins.

NHL regulārā sezona, 5. februāris

Flyers — Bruins 1:3
Sabres — Maple Leafs 5:0
Penguins — Lightning 4:3 (OT)
Red Wings — Coyotes 5:4
Wild — Ducks 3:0

Izmantotie resursi:
nhl.com