Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pieredzējušais Berijs pārbaudes laika līgumu pārvērš par 1,25 miljoniem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pieredzējušais Berijs pārbaudes laika līgumu pārvērš par 1,25 miljoniem
Taisons Berijs. Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kalgari "Flames" izvēlējies parakstīt līgumu uz vienu sezonu ar aizsargu Taisonu Beriju, kurš treniņnometnē atradās ar pārbaudes laika līgumu.

33 gadus vecais Taisons Berijs aizvadīja četras pārbaudes spēles, kurās izcēlās ar trīs rezultatīvām piespēlēm. Aizsargs parakstījis 1,25 miljonus vērtu līgumu uz vienu sezonu ar Kalgari "Flames", kas būs Berija piektā komanda NHL.

Viņš pagājušajā sezonā pārstāvēja Nešvilas "Predators", regulārās sezonas 41 spēlē atzīmējoties ar vieniem vārtiem un 15 punktiem. Stenlija kausa izcīņā Berijs pievienoja vēl vienu rezultatīvu piespēli.

Pārstāvot Kolorādo "Avalanche", Toronto "Maple Leafs", Edmontonas "Oilers" un "Predators", kanādietis kopā aizvadījis 809 spēles un iekrājis 505 punktus. Savā labākajā sezonā Berijs guva 59 punktus.

Berijs ar 307 punktiem ir otrais rezultatīvākais aizsargs "Avalanche" vēsturē. Priekšā ir tikai Keils Makārs (336 punkti), kamēr aiz muguras atrodas Džons Maikls Lailzs (275 punkti) un Sandis Ozoliņš (253 punkti).

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/tyson-barr...