Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šilovs nosūtīts uz "Canucks" fārmklubu AHL

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šilovs nosūtīts uz "Canucks" fārmklubu AHL
Artūrs Šilovs pavadīja divus periodus Vankuveras "Canucks" vārtos. Foto: AFP/Scanpx

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēļu maratonu veiksmīgi turpina Vankūveras "Canucks", kas bez vārtsarga Artūra Šilova, kurš nosūtīts uz fārmklubu, ar 3:2 pārspēja Vinipegas "Jets".

Artūram Šilovam NHL pirmssezonas treniņnometnē bija viena pārbaudes spēle, kurā viņš nospēlēja divus periodus un atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem. Tagad viņš nonācis Amerikas Hokeja līgas klubā Ebotsfordas "Canucks", kuram ticis izīrēts, vēstīts NHL kluba "Canucks" mājaslapā.

Kopumā šonakt "Canucks" savu treniņnometnes sastāvu saīsināja par 16 spēlētājiem.

"Canucks" šonakt arī aizvadīja pārbaudes spēli, tiekoties ar "Jets" vienību. Vankūveras komandai laukumā piederēja liels pārsvars, mājiniekiem izdarot par 15 metieniem pa vārtiem vairāk (33-18) nekā pretiniekiem. "Canucks" rindās pa reizei izcēlās Bo Horvats, Taners Pīrsons un Nikolass Petans, savukārt vārtos pieredzējušo Jaroslavu Halāku (atvairīja astoņus no deviņiem metieniem) nomainīja Maikls Dipjetro (neitralizēja sešus no septiņiem metieniem).

Panākumu šonakt izcīnīja arī Dalasas "Stars", kas viesizrādē Elpaso pilsētā divreiz atspēlējās un ar 6:3 sakāva Arizonas "Coyotes". Pa trim rezultativitātes punktiem dalasiešu rindās sakrāja Džeimijs Bens (1+2) un Miro Heiskanens (0+3). Savukārt vārti un rezultatīva piespēle Tailera Segīna un Tomasa Hārlija rēķinā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2021-10-04 09:23, pirms 3 gadiem
Karluha - Artūru vakar uz fermu aizpederēja.

  -1 [+] [-]

, 2021-10-04 10:01, pirms 3 gadiem
Kādā pažobelē tie tur dragā? Pat 55. vidusskolas halle izskatās mājīgāk!

     [+] [-]

, 2021-10-04 11:00, pirms 3 gadiem
Aiz Punnenova, Merzlikina un Kalniņa veidojas vēl pāris top līmeņa vārtusargi. Pa visam nesen mums bija jācer, ka vienīgais vārtusargs būs vesels uz izlases spēlēm.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-04 14:34, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Aiz Punnenova, Merzlikina un Kalniņa veidojas vēl pāris top līmeņa vārtusargi. Pa visam nesen mums bija jācer, ka vienīgais vārtusargs būs vesels uz izlases spēlēm.
Ir ĻOOOOOTI par ātru runāt par ZAmerikas prospektiem kā potenciāliem "top līmeņa vārtsargiem". PRO hokejā viņi sevi nav pierādījuši tikpat kā nemaz un arī tuvākā laika perspektīvas viņiem neko spožu nesola.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-04 14:58, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Kādā pažobelē tie tur dragā? Pat 55. vidusskolas halle izskatās mājīgāk!
izskatās, ka tu pamuļķi 55. videni neesi pat no ārpuses redzējis

     [+] [-]

, 2021-10-04 14:59, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ir ĻOOOOOTI par ātru runāt par ZAmerikas prospektiem kā potenciāliem "top līmeņa vārtsargiem". PRO hokejā viņi sevi nav pierādījuši tikpat kā nemaz un arī tuvākā laika perspektīvas viņiem neko spožu nesola.
Tik cik labu vārtusargu mums ir tagad, nezinu kad mums ir bijis. Un vēl vairāki AHL sitīsies. Žēl, protams, Matīsa, tālu čalis bija ticis.

     [+] [-]

, 2021-10-04 15:08, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Ir ĻOOOOOTI par ātru runāt par ZAmerikas prospektiem kā potenciāliem "top līmeņa vārtsargiem". PRO hokejā viņi sevi nav pierādījuši tikpat kā nemaz un arī tuvākā laika perspektīvas viņiem neko spožu nesola.
Nu jā. Pērn 7 spēles tik aizvadījis no kurām 6 tepat OHL. Vēl jau AHL šim pat nekas nav garantēts.

     [+] [-]

, 2021-10-04 16:36, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Tik cik labu vārtusargu mums ir tagad, nezinu kad mums ir bijis. Un vēl vairāki AHL sitīsies. Žēl, protams, Matīsa, tālu čalis bija ticis.
21. gadsimta pirmajā pusē bija Irbe - NHL pirmais numurs, Skudra - NHL bekaps un RSL pirmais numurs, Naumovs - RSL un Elitserien pirmais numurs.

Plusā - perspektīvie jaunie Masaļskis, Muštukovs.