Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto pievilina arī Domi, aizsargs Stāls pievienojas "Flyers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Toronto pievilina arī Domi, aizsargs Stāls pievienojas "Flyers"
Makss Domi. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubi turpina veidot sastāvus gaidāmajai sezonai. Toronto "Maple Leafs" piesaistījusi Maksu Domi, savukārt Marks Stāls pārcēlies uz Filadelfijas "Flyers".

28 gadus vecais Makss Domi parakstījis līgumu ar Toronto "Maple Leafs" uz vienu sezonu par trīs miljoniem dolāru. Savulaik komandā spēlēja viņa tēvs Tajs Domi, kurš ar 777 spēlēs sakrātajām 2265 soda minūtēm ir Toronto rekordists.

Makss aizvadīto sezonu sāka Čikāgas "Blackhawks" rindās, 60 spēlēs izceļoties ar 18 vārtiem un 49 punktiem. Pirms izslēgšanas cīņām viņš tika aizmainīts uz Dalasas "Stars". Regulārajā sezonā 20 spēlēs Domi kontā septiņi punkti, bet 19 playoff mačos viņš iekrāja 13 punktus.

36 gadus vecais Marks Stāls ar Filadelfijas "Flyers" noslēdzis līgumu uz vienu sezonu par 1,1 miljoniem. Iepriekš viņš pārstāvēja Floridas "Panthers", 82 mačos tiekot pie 15 punktiem. Komanda tikai otro reizi vēsturē sasniedza Stenlija kausa finālu, bet ar 1-4 piekāpās Lasvegasas "Golden Knights".

NHL karjerā Stāls paguvis aizvadīt jau 1101 spēli un izcēlies ar 229 punktiem. Pirms Floridas viņš spēlēja Ņujorkas "Rangers" un Detroitas "Red Wings" rindās.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency