Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL Zvaigžņu spēlē uzvar mājinieka komanda, MVP - Ostons Metjūzs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

NHL Zvaigžņu spēlē uzvar mājinieka komanda, MVP - Ostons Metjūzs
Ostons Metjūzs. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz svētdienu Nacionālās hokeja līgas Zvaigžņu spēlē, kas šogad notika Kanādas pilsētā Toronto, uzvarēja vietējās komandas ''Maple Leafs'' hokejista, Ostona Metjūza atlasītā komanda. Tieši viņš arī tika atzīts par Zvaigžņu spēles vērtīgāko hokejistu.

• Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) Zvaigžņu spēles uzvarētāju naktī uz svētdienu kļuva mājinieka, Ostona Metjūza izvēlētā komanda. Tā finālā ar 7:4 pārspēja Konora Makdeivida komandu.

• Metjūzs savā komandā bija izvēlējies trīs savus komandas biedrus – Morganu Railiju, Viljamu Nīlanderu un Miču Mārneru.

• Mājinieki atnākušos līdzjutējus finālā iepriecināja. Ostons Metjūzs uzvaru kaldināja ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, Mārners iemeta vienu ripu, bet Railijam ar Nīlanderu pa piespēlei.

• Tieši komandas kapteinis, Ostons Metjūzs, vēlāk tika atzīts par 2024. gada Zvaigžņu spēles vērtīgāko hokejistu.

• Lai tiktu finālā, Metjūza komanda ar 6:5 pārspēja Kvina Hjūza komandu. Konkrētais mačs noslēdzās pēcspēles metienos, kur uzvaru Metjūza komandai atnesa Alekss Debrinkets.

• Konora Makdeivida komanda pusfinālā ar 4:3 pieveica Neitana Makinona komandu. Arī šis mačs noslēdzās pēcspēles metienos, bullīti realizējot Makdeividam un Davidam Pastrņākam.

• Finālā otrajā desmitminūtē Metjūza komanda guva četrus vārtus, bet ielaida tikai vienus, kas arī tiem deva uzvaru un viena miljona ASV dolāru naudas balvu, ko varēs sadalīt starp hokejistiem un ari piesaistīto slavenību kapteini. Metjūza komandai tas bija dziedātājs Džastins Bībers.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/team-mcdav...

  -1 [+] [-]

, 2024-02-04 10:11, pirms 5 mēnešiem
Ir pazadēta burvība, ka ASG varēja iebalsot kādu mazāk zināmu spēlētāju. Mana interese par šo pasākumu, lai to skatītos, ir zudusi krietnu laiku atpakaļ. Ienāku tikai izlasīt uzvarētāju.
Slēpts komentārs: KIN0

  +1 [+] [-]

, 2024-02-04 10:32, pirms 5 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Ir pazadēta burvība, ka ASG varēja iebalsot kādu mazāk zināmu spēlētāju. Mana interese par šo pasākumu, lai to skatītos, ir zudusi krietnu laiku atpakaļ. Ienāku tikai izlasīt uzvarētāju.
Taisnība, gadījums ar Džonu Skotu joprojām ir viens no labākajiem All- Star momentiem.

  +4 [+] [-]

, 2024-02-04 10:39, pirms 5 mēnešiem
KIN0 rakstīja: Atceros kuriozu, kad klauni iebalsoja kaut kādu Girgensonu
Džons Skots gan bija vēl izteiktāks čekeris/tafgajs salīdzinot ar Zemgu, tikai man tāds jautājums, kas tas par tādu KINO? Kaut kāds Sc tiršļaks?

  +1 [+] [-]

, 2024-02-04 11:51, pirms 5 mēnešiem
Es, kad pret beerniem speeleeju hokeju, tad uzvedos liidziigi kaa aizsargi shajaa speelee - nolieku nuuju uz zemes un neeju tuvaak par 2m, lai nepatrauceetu uzbruceejam izbaudiit speeli ... nedo dies, vel atnjemt ripu - tas vispaar buutu shausmiigi ...

p.s. meistariibas konkursi - jaa, tas ir ok, bet nu pati speele - manupraat, nebaudaams pasaakums ...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-04 12:37, pirms 5 mēnešiem
relax81 rakstīja: Es, kad pret beerniem speeleeju hokeju, tad uzvedos liidziigi kaa aizsargi shajaa speelee - nolieku nuuju uz zemes un neeju tuvaak par 2m, lai nepatrauceetu uzbruceejam izbaudiit speeli ... nedo dies, vel atnjemt ripu - tas vispaar buutu shausmiigi ...

p.s. meistariibas konkursi - jaa, tas ir ok, bet nu pati speele - manupraat, nebaudaams pasaakums ...
AHL all star pret NHL all star būtu interesanti, vai Eiropa pret NHL. Uzvarētājs saņem All Star kausu piebērtu ar naudu. Man arī interese zudusi. Varbūt vecs esmu palicis.

     [+] [-]

, 2024-02-04 16:08, pirms 5 mēnešiem
McDavid pret Metjūzu bija kaifs, gluži kā Džoko pret Federeru vai Mesi pret Ronaldo.

Šoreiz Metjūzs ieguva titulu un pagaidam ir visulaiku labākais hokejists, bet McDavid vel ir iespējas tuvākos gados noķert viņu!

     [+] [-]

, 2024-02-04 18:01, pirms 5 mēnešiem
Error-406 rakstīja: McDavid pret Metjūzu bija kaifs, gluži kā Džoko pret Federeru vai Mesi pret Ronaldo.

Šoreiz Metjūzs ieguva titulu un pagaidam ir visulaiku labākais hokejists, bet McDavid vel ir iespējas tuvākos gados noķert viņu!
Visu laiku labākais?

     [+] [-]

, 2024-02-04 18:02, pirms 5 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Džons Skots gan bija vēl izteiktāks čekeris/tafgajs salīdzinot ar Zemgu, tikai man tāds jautājums, kas tas par tādu KINO? Kaut kāds Sc tiršļaks?
Izteiktāks visā, tādēļ viņu arī cienīja nevis kaut kādi pokemoni kā maniaki par katru cenu centās iebalsot katru dienu klabinot taustiņus.