Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Izvēlēti NHL Zvaigžņu spēles komandu kapteiņi

Andrejs Siliņš

Izvēlēti NHL Zvaigžņu spēles komandu kapteiņi
Pīkejs Subens
Foto: Sipa USA/Scanpix

Beidzies Nacionālās hokeja līgas (NHL) līdzjutēju balsojums par 29. janvārī gaidāmās Visu zvaigžņu spēles komandu kapteiņiem - tie būs Kerijs Praiss, Sidnijs Krosbijs, Pīkejs Subens un Konors Makdeivids.

Līdzjutējiem bija jābalso par katras divīzijas komandas kapteini. Balsojums risinājās ilgāk nekā mēnesi - no 1. decembra līdz 2. janvārim.

Metropolitenas divīzijā visvairāk balsu sakrāja Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, bet Atlantijas divīzijā triumfēja Monreālas "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss. Centrālajā divīzijā populārākais bija Nešvilas "Predators" aizsargs Pīkejs Subens, kurš gan šobrīd atgūstas no savainojuma, bet Klusā okeāna divīzijā visvairāk balsu Konoram Makdeividam no Edmontonas "Oilers".

Zvaigžņu spēle norisināsies 29. janvārī Losandželosā par godu vietējās komandas "Kings" 50. gadu jubilejas sezonai. Šī būs trešā reize, kad spēle notiks Losandželosā un pirmā reize kopš 2002. gada.

Spēle norisināsies formātā trīs pret trīs, un kopumā tiks aizvadītas trīs 20 minūšu garas spēles. Katrā komandā būs pa 11 spēlētājiem. Pagājušajā gadā uzvaru svinēja Klusā okeāna divīzijas komanda, kas finālā ar 1:0 apspēlēja Atlantijas divīziju.

Slēpts komentārs: pernambucano

  +3 [+] [-]

, 2017-01-04 10:20, pirms 8 gadiem
Tu pats no kurienes esi iemaldījies? No akmens laikmeta? Sēž baltais nīkulis kkur pie datora un noliek Subanu, kas spēlē NHL.Hahaha.

  +3 [+] [-]

, 2017-01-04 10:28, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Hahahaha! Teicama bilde! Autoram diplomu, ka tik teicami noraksturojis mūsdienu ŅHĻ vienā kadrā! Kapteinis Pīkejs. Nav no NBA gadījumā iemaldījies?
Visi taču saprot, ka esi neapmierināts ar savu dzīvi.
Man žēl tevis

  -2 [+] [-]

, 2017-01-04 10:42, pirms 8 gadiem
Vai tad hokejā vārtsargs var būt kapteinis?

  -2 [+] [-]

, 2017-01-04 11:59, pirms 8 gadiem
kols00 rakstīja: Visi taču saprot, ka esi neapmierināts ar savu dzīvi.
Man žēl tevis
Mana dzīve ir ticama un sakārtota, nepārdzīvo, zēn!

  -1 [+] [-]

, 2017-01-04 12:03, pirms 8 gadiem
vaseldžefs rakstīja: Vai tad hokejā vārtsargs var būt kapteinis?
Oficiāli kopš 40-tajiem gadiem nevar, taču ir bijuši gadījumi, kad vārtsargs ir neoficiālais komandas kapteinis. Turklāt NHL ASG ir šovs.