Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Girgensonu sagaida NHL pastarīšu duelis

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Girgensonu sagaida NHL pastarīšu duelis
Zemgus Girgensons pret Sergeju Bobrovski
Foto:AP/Scanpix

Bufalo „Sabres” ar latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu ierindā šonakt aizvadīs spēli pret vienu no Rietumu konferences pastarītēm Edmontonas „Oilers”. Mača sākums 2:00 pēc Latvijas laika.

Bufalo „Sabres” atgriežas mājas arēnā pēc ļoti sāpīga pēriena Denverā, kur pirms divām dienām tika atzīts „Avalanche” pārākums ar 1:7. Lai arī Patrika Ruā vadītā „Avalanche” noteikti pieskaitāma pie līgas augšgala komandām, tās absolūta dominance NHL nav novērota, līdz ar to „Sabres” vājais sniegums ar pretinieku spēku vien nav izskaidrojams.

Kā izteicās „Sabres” apskatnieks Džons Vogls, tad spēlē Denverā „sacentās puikas pret vīriem”. Šis izteikums Bufalo komandai var šķist vēl sāpīgāks tādēļ, ka „Avalanche” par veterānu komandu grūti nosaukt, un tās viens no sezonas līderiem ir debitants Neitans Makinons, kurš tajā spēlē guva trīs punktus.

Tedam Nolanam par laimi, šonakt viņa komandu sagaida (teorētiski) daudz vieglāks pārbaudījums Edmontonas „Oilers” izskatā. „Oilers” šobrīd ir pārliecinošā pēdējā vietā Rietumu konferencē un šosezon izcīnījusi tikai par četriem punktiem vairāk nekā „Sabres”, ar kuru kopā aizņem pēdējās divas ailes līgas kopvērtējumā.

Īsti precīzi šis punktu sadalījums gan spēku samērus neatspoguļo, jo „Oilers” daudz vairāk spēļu aizvadījusi pret Rietumu komandām, kuras šogad ir galvas tiesu pārākas pār Austrumu vienībām. Savukārt mačos pret Austrumiem „Oilers” sakrājusi gandrīz vai pieklājīgu bilanci (9-12-2).

Bukmeikeri šodienas mačā abu komandu izredzes uzskata teju par līdzīgām, „Sabres” uzvara atvēlot koeficentu 2,40, bet „Oilers” – 2,60. Abas komandas nav tikušās kopš 2012. gada sākuma, turklāt kopš tā laika abās komandās nomainījušies galvenie treneri.

„Oilers” savā iepriekšējā spēlē ar 0:4 piekāpās „Bruins”, un tā bija septītā reize šosezon, kad „Oilers” palikusi sausā. Ņemot vērā, ka „Sabres” par spīti savam nesenajam rezultativitātes uzplaiksnījumam joprojām ir sliktākā vārtu guvēja līgā, likmes „Under 4,5” ar koeficentu 2,33 un „Under 3,5” ar koeficentu 4,10 ir dienas kārtībā.

„Sabres” uzbrukums janvāra otrajā pusē patiešām bija atguvis dzīvības elpu, taču pirmās maiņas uzbrucēja Meta Mulsona savainojums visu atmeta sākumpozīcijās. Ņemot vērā, ka pēc traumas to labāko sniegumu nerāda arī Koudijs Hogsons un ka savainoto spēlētāju sarakstā joprojām ir Koudijs Makormiks un Drū Stefords, tad Tedam Nolanam gluži vienkārši nav izvēles, kā vien uzbrukuma smailē izvirzīt latviešu jauno uzbrucēju Zemgu Girgensonu. Koeficents uz to, ka „Sabres” gūs vismaz trīs vārtus, ir 1,85.

Savās mājās „Sabres” nav uzvarējusi jau kopš ceturtā janvāra, lai arī sezonas pirmajā pusē lauvas tiesu no saviem panākumiem guva tieši Bufalo arēnā. Savukārt „Oilers” viesos spējusi izcīnīt astoņas uzvaras 31 spēlē.

  -3 [+] [-]

, 2014-02-03 20:50, pirms 11 gadiem
Teilors bedre un nūģis hopkis izģērbs Zigi

     [+] [-]

, 2014-02-03 21:09, pirms 11 gadiem
Kā var būt, ka komandas divus gadus Vienna pret otru nav spēlējušas? Nav kāda klūda?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-03 22:43, pirms 11 gadiem
A tevi izģērbs mamma pirms gulētiešanas, tač pidžama mazajam jāuzvelk
LimiteDD rakstīja: Teilors bedre un nūģis hopkis izģērbs Zigi