Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Zīgress paraksta 17,25 miljonu līgumu ar Anaheimas "Ducks"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zīgress paraksta 17,25 miljonu līgumu ar Anaheimas "Ducks"
Trevors Zīgress. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Anaheimas "Ducks" beidzot izdevies vienoties par līguma pagarināšanu ar 22 gadus veco uzbrucēju Trevoru Zīgresu. Viņš turpmāko trīs sezonu laikā saņems 17,25 miljonus dolāru.

Trevors Zīgress pagājušajā sezonā 81 spēlē guva 23 vārtus un iekrāja 65 punktus, būdams Anaheimas "Ducks" rezultatīvākais spēlētājs. Gadu iepriekš amerikāņu uzbrucējs 75 spēlēs tika pie 61 punkta un bija nominēts Kaldera trofejai, kas tiek pasniegta NHL labākajam debitantam.

Pirms gaidāmās sezonas, kas sāksies 10. oktobrī, Zīgresam nebija izdevies vienoties ar "Ducks" par jaunu līgumu, tādēļ ierobežoti brīvais aģents neapmeklēja treniņnometni.

Joprojām bez līguma ir 21 gadu vecais Anaheimas aizsargs Džeimijs Draisdeils, kurš NHL karjerā aizvadījis 113 spēles un guvis 40 punktus. Pagājušajā sezonā viņš piedalījās tikai astoņos mačos, jo iedzīvojās pleca savainojumā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/anaheim-duck...