Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blue Jackets" strādājušais Zito kļūs par "Panthers" ģenerālmenedžeri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blue Jackets" strādājušais Zito kļūs par "Panthers" ģenerālmenedžeri
Rodrigo Ābols. Foto: Springfield T-Birds

Par Nacionālās hokeja līgas kluba Floridas “Panthers” ģenerālmenedžeri kļūs Bils Zito, kurš iepriekš strādāja Kolumbusas “Blue Jackets” sistēmā.

Bils Zito kopš 2013. gada strādāja Kolumbusas “Blue Jackets” sistēmā, būdams ģenerālmenedžera Jarmo Kekeleinena asistents. Viņa vārds vairākas reizes izskanējis citu komandu sakarā, tomēr līguma piedāvājumu Zito nesaņēma. Toties tagad viņš kļūs par Floridas “Panthers” ģenerālmenedžeri.

“Panthers” ģenerālmenedžeris no 2010. līdz 2016. un tad no 2017. līdz 2020. gadam bija Deils Telons, bet augustā tika paziņots par sadarbības neturpināšanu. Floridas vienībai neizdevās sasniegt Stenlija kausu, kvalificēšanās sērijā ar 1-3 piekāpjoties Ņujorkas “Islanders”.

Līgums ar “Panthers” ir Latvijas izlases centra uzbrucējam Rodrigo Ābolam, kurš jauno sezonu sāks Zviedrijas klubā “Orebro”. Paredzēts, ka viņš Ziemeļamerikā atgriezīsies līdz ar treniņnometnes sākumu.

Zito pirms pievienošanās “Blue Jackets” bija spēlētāju aģents. 2018. gada pasaules čempionātā viņš pildīja ASV ģenerālmenedžera pienākumus.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/florida-panthers...