Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Havlatam ilgtermiņa līgums ar "Wild"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Havlatam ilgtermiņa līgums ar "Wild"
Martins Havlats.
Foto: AP

Bijušais Čikāgas ''Blackhawks'' uzbrukuma līderis Martins Havlats parakstījis sešu gadu līgumu ar Minesotas ''Wild'', apstiprināja ''Wild'' ģenerālmenedžeris Čaks Flečers.

''Esam priecīgi par to, ka mums izdevies pastiprināt savu sastāvu ar ātru un rezultatīvu spēlētāju Martina Havlata personā,'' izteicās ''Wild'' ģenerālmenedžeris Čaks Flečers. ''Viņš ir lielisks spēlētājs, kurš sekmīgi darbojas abos laukuma galos.''

Kā vēsta Kanādas mediji, Havlata sešus gadus ilgā līguma kopējā vērtība sasniedz 30 miljonus ASV dolāru, kas nozīmē, ka vienas sezonas laikā čehs papildinās savu maciņu par pieciem miljoniem USD.

Aizvadītajā sezonā 28 gadus vecais hokejists, kurš savas karjeras laikā pārstāvējis arī Otavas ''Senators'', ''Blackhawks'' rindās piedalījās 81 regulārā čempionāta spēlē un sakrāja 77 rezultativitātes punktus – 29 vārtu guvumi un 48 rezultatīvas piespēles partneriem.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +7 [+] [-]

, 2009-07-02 19:31, pirms 15 gadiem
Kaut kaa visi shogad ilgterminja liigumus sleedz.

  +8 [+] [-]

, 2009-07-02 20:00, pirms 15 gadiem
Stupid rakstīja: Kaut kaa visi shogad ilgterminja liigumus sleedz.
Tas tagad stilīgi!