Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Wild" uzbrucējam trīs spēļu diskvalifikācija par nūjas mešanu tiesnesim

"Wild" uzbrucējam trīs spēļu diskvalifikācija par nūjas mešanu tiesnesim
Raiens Hārtmens. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Minesotas "Wild" uzbrucējam Raienam Hārtmenam nāksies izlaist tuvākās trīs spēles, jo viņš nesavaldījās pēc pagarinājumā piedzīvotā zaudējuma pret Lasvegasas "Golden Knights".

Minesotas "Wild" otro reizi sezonā pagarinājumā nomainīja vārtsargu pret ceturto laukuma spēlētāju cerībā izraut uzvaru. NHL tas nes līdzi risku – ja pagarinājumā tiek ielaists tukšos vārtos, komanda paliek bez punktiem. Minesota savā laukumā zaudēja Lasvegasas "Golden Knights" un palika tukšā.

Raiens Hārtmens pēc zaudējuma bija nemierā ar tiesnešu darbu un no soliņa arbitru virzienā meta ar nūju. Viņam piespriesta trīs spēļu diskvalifikācija, plus 62 tūkstošu dolāru naudas sods, kas tiks novirzīts Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

29 gadus vecais Hārtmens šajā sezonā piedalījies 68 spēlēs, izceļoties ar 19 vārtiem un 42 punktiem. Viņa pārstāvētā "Wild" Rietumu konferencē no playoff zonas atpaliek astoņus punktus, un līdz regulārās sezonas beigām palikušas deviņas spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/minnesota-...


Treviss Koneknijs. Foto: AP/Scanpix

Filadelfijas "Flyers" ar savu rezultatīvāko spēlētāju paraksta 70 miljonu līgumu

Nacionālās hokeja līgas komanda Filadelfijas "Flyers" pavēstījusi par ilgtermiņa līguma parakstīšanu ar vienu no saviem līderiem Trevisu Konekniju.
Stens Boumens. Foto: Dave Sandford/NHLI

Edmontonas "Oilers" ģenerālmenedžera amatā apstiprina iepriekš no NHL diskvalificēto Boumenu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Edmontonas "Oilers" trešdien ģenerālmenedžera amatā apstiprināja 51 gadu veco Stenu Boumenu, kurš līdz 1. jūlijam bija diskvalificēts no līgas par rīcību Čikāgas "Blackhawks" skandālā.
Uko Peka Lūkonens. Foto: NHL
2

Bufalo "Sabres" par 23,75 miljoniem pagarina līgumu ar vārtsargu Lūkonenu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" un 25 gadus vecais vārtsargs Uko Peka Lūkonens izvairījušies no arbitrāžas sēdes un vienojušies par piecu gadu līgumu 23,75 miljonu dolāru vērtībā.