Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Langenbruners, Krosbijs, Grīns - labākie NHL

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Langenbruners, Krosbijs, Grīns - labākie NHL
Džeimijs Langenbruners
Foto: AFP

NHL nosaukusi aizvadītās nedēļas trīs labāko spēlētāju vārdus. Šoreiz par labāko atzīts Ņūdžersijas "Devils" uzbrucējs Džeimijs Langenbruners, kurš trijās spēlēs izcēlās ar sešiem vārtu guvumiem.

"Devils" labās malas uzbrucējs Džeimijs Langenbruners iepriekšējā nedēļā demonstrējis fantastisku sniegumu, jo guvis vismaz divus vārtus visās trijās aizvadītajās spēlēs, palīdzot velniem tikt pie uzvarām visās spēlēs. Kopumā trijās spēlēs viņš guva sešus vārtus (visās spēlēs viņam uzvaras vārti), kā arī atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli. Šosezon viņa kontā 14 vārti un 27 piespēles.

Par nedēļas otro labāko spēlētāju nosaukts Pitsburgas "Penguins" lieliskais uzbrucējs Sidnijs Krosbijs. Krosbijs trijās spēlēs izcēlās ar astoņiem rezultativitātes punktiem (3 vārti + 5 piespēles), bet viņa komanda izcīnīja uzvaras divās no trīs aizvadītajām spēlēm. 50 spēlēs Sidnijs guvis 20 vārtus, kā arī atdevis 48 rezultatīvas piespēles, kopā savācot jau 68 rezultativitātes punktus.

Arī nedēļas trešās zvaigznes tituls piešķirts rezultatīvi spēlējošam hokejistam - aizsargam Maikam Grīnam. Aizsargs pagājušajā nedēļā guva trīs vārtus un izcēlās ar četrām piespēlēm (kopumā šajā sezonā viņa kontā 15 vārti un 25 piespēles), palīdzot Vašingtonas "Capitals" komandai izcīnīt piecus no iespējamajiem sešiem punktiem.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-02 22:12, pirms 15 gadiem
Grīns vnk cepī Pat dēļ izlaistajām spēlēm šosezon, labākais snaiperis starp aizsargiem

     [+] [-]

, 2009-02-02 22:38, pirms 15 gadiem
@ Rommel, tas, ka guvis vaartus vismaz trijaas speelees peec kaartas tieshaam nav nekas fantastisks, bet tas, ka guuti katraa speelee DIVI vaarti! Uzmaniigaak lasi tekstu
P.S Ovi peedeejaas divaaas speelees 5.vaarti!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-03 13:23, pirms 15 gadiem
Varētu vēl pieminēt, ka Langijs ir ne tikai nedēļas, bet arī visa mēneša pirmā zvaigzne.
Pārējās Skots Nīdermaijers un Millers no Bufalo.