Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Toronto aizvadīta pirmā spēle jaundibinātajā Profesionālajā sieviešu līgā

Agris Suveizda

Toronto aizvadīta pirmā spēle jaundibinātajā Profesionālajā sieviešu līgā
Korīna Šrēdere. Foto: AP/Scanpix

LETA--AFP. Pirmdien jaundibinātajā Ziemeļamerikas Profesionālajā sieviešu hokeja līgā (PWHL) tika aizvadīta pirmā spēle. PWHL pirmajā mačā tikās "Toronto" un "New York", viešņām no Ņujorkas svinot uzvaru ar 4:0 (1:0, 0:0, 3:0).

Jaunā turnīra pirmos vārtus mača 11.minūtē guva Ella Šeltone, bet trešajā periodā Aleksa Kārpentere, Džila Solnjē un Keila Vespa nodrošināja Ņujorkas komandai uzvaru ar 4:0. "Sauso" spēli viesu komandas rindās aizvadīja Korīna Šrēdere, kura tika galā ar 29 mājinieču metieniem un tika atzīta par spēles labāko spēlētāju.

PWHL pirmajā sezonā turnīrā piedalās sešas komandas - pa trim no ASV un Kanādas. ASV pārstāv "New York", "Boston" un "Minnesota", bet Kanādu - "Montreal", "Ottawa" un "Toronto".

PWHL regulārais čempionāts norisināsies no 1. janvāra līdz 5. maijam, katrai komandai aizvadot 24 mačus, bet izslēgšanas spēles sāksies maija otrajā nedēļā.


Izmantotie resursi:
LETA