Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam -1, ''Stars'' piedzīvo zaudējumu

Skrastiņam -1, ''Stars'' piedzīvo zaudējumu
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP/Scanpix

Šodien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas ''Stars'' piedzīvoja zaudējumu ar 1:3 pret Vankūveras ''Canucks''. Kārlis Skrastiņš spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Jau no pirmajām minūtēm spēle bija diezgan asa. Spēle gan bija diezgan līdzīga - abas komandas daudz uzbruka, bet to vārtsargi atvairīja visus metienus un pirmā trešdaļa noslēdzās neizšķirti 0:0. Otro periodu labāk iesāka ''Canucks'' hokejisti, kuri izvirzījās vadībā. To rindās vārtus guva Raiens Keslers, panākot 1:0. Pēc zaudētājiem vārtiem ''Stars'' nedaudz aktivizējās, bet perioda beigās spēles izlīdzinājās un pirms pēdējās trešdaļas ''Canucks'' atradās vadībā ar 1:0.

Jau trešās trešdaļas 37 sekundē ''Stars'' atspēlējās. ''Canucks'' vārtsargu Roberto Luongo pārspēja zviedrs Lui Eriksons, panākot 1:1. ''Canucks'' ātri gan izvirzījās vadībā otro reizi. Perioda trešajā minūtē vārtus pretinieku labā guva Daniels Sedins un rezultāts kļuva 2:1. Pēc otrajiem zaudētajiem vārtiem ''Stars'' jau daudz vairāk uzbruka un radīja vairākus momentus, taču nevienu no tiem neprata izmantot. Trešdaļas beigās ''Stars'' nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un ''Canucks'' guva trešos vārtus, izcīnot uzvaru ar 3:1.

Kārlis Skrastiņš laukumā pavadīja 17 minūtes un 26 sekundes, kuru laikā izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu -1.

Citā šīvakar spēlē viena no līgas pastarītēm Karolīnas ''Hurricanes'' pagarinājumā ar 2:1 pārspēja Ņujorkas ''Rangers''.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-01-03 01:47, pirms 14 gadiem
ļoti svariiga speele! Zheel, ka zaudeeja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-03 13:20, pirms 14 gadiem
arca939 rakstīja: Tiešām žēl, ka zaudēja labā spēlē
Par to labo speeli nepiekritishu speele ka i pec jauna gada ljoti miegaina.. Vieni gribeeja saglabat rez otri meiginaja meiginaja bet shoreiz veiksme nebija Kovboju puse.