Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" uzvar sīvā cīņā

Jānis Pārums

"Stars" uzvar sīvā cīņā
Maiks Modano līksmo pēc gūtajiem vārtiem
Foto: AP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā aizvadītajā naktī sīvā cīņā uzvaru izcīnīja Dalasas "Stars" hokejisti, kas savā laukumā ar 4:3 spēja salauzt Edmontonas "Oilers" pretestību. Uzvaru nodrošināja Maika Modano gūtie vārti.

Visas spēles gaitā "Stars" ne reizi neatradās iedzinēju lomā, taču neskatoties uz to, spēle bija sīva un tās uzvarētājs tika noskaidrots mača izskaņā. Dalasas hokejistiem veiksmīga bija jau pirmā trešdaļa, kurā "Stars" guva divus vārtus – astotajā minūtē Maiks Ribeiro atklāja spēles rezultātu, bet septiņas minūtes vēlāk Tobijs Peterseons dubultoja pārsvaru, gūstot savus pirmos vārtus šajā sezonā – 2:0.

Mača turpinājumā mājiniekiem nemaz tik viegli neklājās. Otrajā trešdaļā "Oilers" vienus vārtus atguva, bet trešās sākumā panāca arī līdzsvaru – 2:2. Perioda 15. minūtē "Stars" vēlreiz atguva vadību, taču pagāja nepilnas divas minūtes un rezultāts atkal bija neizšķirts. Par mača varoni un uzvaras vārtu autoru kļuva leģendārais Maiks Modano, kurš nedaudz mazāk kā divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām, spēlējot vairākumā, pārspēja "Oilers" vārtsargu, nodrošinot uzvaru Dalasai – 4:3.

Citā spēlē Anaheimas "Ducks" izbraukumā ar 4:1 apspēlēja Karolīnas "Hurricanes". Vēl trešās trešdaļas 7. minūtē rezultāts bija neizšķirts (1:1), taču tad septiņu minūšu laikā "Ducks" guva trīs vārtus pēc kārtas (divus no tiem – Robs Nīdermaijers), uz ko "Hurricanes" hokejisti nespēja atbildēt.

Par divām citām šīs kārtas NHL spēlēm, kas sākās svētdienas vakarā jau pirms pusnakts jau ziņojām. Vienā no tām Kārļa Skrastiņa Floridas "Panthers" ar 4:0 sagrāva Ņujorkas "Rangers", bet latviešu aizsargs savas komandas panākumu kaldināja ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2008-12-01 09:13, pirms 16 gadiem
Dallasai šodagad neiet spiidoši

     [+] [-]

, 2008-12-01 13:31, pirms 16 gadiem
Vairāki spēlētāji labi izcēlušies šonakt. Gribas izcelt Sureju ar 0+3 un Geclafu ar 1+2.

     [+] [-]

, 2008-12-01 14:34, pirms 16 gadiem
Grūti Edmontonai divus vakarus pēc kārtas. Tad Sentluisā, tad Dallasā .
Tas arī izskaidrojams , ka pēdējos 2 vārtus Dallasa guva , atrazdamies nepiesegti tiešā vārtu tuvumā. Kas zina, iespējams, ka Makteviša dienas ir skaitītas...

kino

Kas attiecas uz Sureju, varam būt droši, ka vieta defu pirmajā rezultativitātes desmitniekā viņam garantēta.Sureja " sleps " no līnijas parasti pāverplejā ir vnk dievīgs.
Geclafs turpina strādāt. Punkti pēdējās 17 spēlēs no astoņpadsmit. Joprojām sagaidu Anaheimu maija beigās Konferences finālā.

No labiem spēlētājiem gribu izcelt Andersonu no Floridas.Es jau, kā parasti, par tiem vārtsargiem...
Viena otra jaunizceptā " zvaigzne" Žerģevs gan palicis bez punktiem. Tavu brīnumu !

     [+] [-]

, 2008-12-01 15:23, pirms 16 gadiem
Njā, Ducks tiešām ļoti simpātiska komanda. Šonakt starp citu spēlē pret Detroitu. Domājams mēs atceramies, ko Geclafs izdarīja iepriekšējā spēlē pret Spārniem...

     [+] [-]

, 2008-12-01 17:22, pirms 16 gadiem
Leflērs

Es jau saprotu uz kuru pusi tu kloņiš ar Žerdevu, taču šajā sakarā jāatgādina - hokejs ir spēle. Un jebkurā spēlē kādam paveicas vairāk, kādam mazāk... . Pie tam vakarvakara spēle bija neveiksmīga visai komandai, ta ka izcelt kādu spēlētāju īpaši nevajadzētu (Ja nu vienīgi "Es zinu, ka kādreiz man Vezina būs...").

Un cik nu Žerdevs ir jaunizceptā zvaigzne. Normālā līmenī šamais spēlēja jau visu laiku. Protams, ne superstāra, bet normālā līmenī. Taču šeit jau laikam jārunā par partneriem. VIena lieta ir bagātā Ņujorka, pavisam cita - Kolumbusas ASK.

     [+] [-]

, 2008-12-01 21:43, pirms 16 gadiem
Aizmirsa pieminēt, ka Modāno tas bija karjeras 1300. punkts

     [+] [-]

, 2008-12-01 22:26, pirms 16 gadiem
tusons rakstīja: Aizmirsa pieminēt, ka Modāno tas bija karjeras 1300. punkts
Un Tkačakam 1000. punkts.