Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" pēcspēles metienos uzvar "pīles"

"Canucks" pēcspēles metienos uzvar "pīles"
Matiasa Olunda uzvaras metiens vārtu
augšējā stūrī
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī tika aizvadītas divas Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēles. Dalasas "Stars" viesos ar 2:5 piekāpās Čikāgas "Black Hawks", bet Vankūveras "Canucks" viesos pēcspēles metienu sērijā ar 7:6 pārspēja Anaheimas "Ducks" komandu.

Pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 bija "Black Hawks" hokejisti. Lai arī otrajās 20 minūtes rezultāts bija 1:1, "Stars" hokejisti pa pretinieku komandas vārtiem izdarīja tikai trīs metienus. Pēdējā trešdaļā "Black Hawks" guva vēl divus vārtus, tādejādi svinot uzvaru visā spēlē ar 5:2.Vārti un divas rezultatīvas piespēles Patrika Keina kontā.

Otrajā spēlē sākumā ar 2:0 vadībā izvirzījās Anaheimas hokejisti, taču tad piecus bezatbildes vārtus guva "Canucks". Nedaudz vēlāk nepilnu divu minūšu laikā "pīles" atguva trīs (!) vārtus un rezultāts kļuva 5:5. Pēdējās 20 minūtēs abas komandas guva pa vieniem vārtiem un rezultāts bija 6:6. Uzvarētājs pagarinājumā netika noskaidrots, tāpēc vajadzēja izpildīt pēcspēles metienus. Katra komanda izpildīja pa 13 (!) soda metieniem, un veiksmīgāki tajos bija "Canucks", kuri pretinieku vārtsargu pārspēja divas reizes. Uzvaras metiens padevās Matiasam Olundam.

Uzvarētāju rindās vārti un divas rezultatīvas piespēles Kevina Bieksas kontā. Zaudētāju rindās piecus rezultativitātes punktus (1+4) nopelnīja Korijs Perijs, bet četrus punktus (2+2) sakrāja Tēmu Selannē.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 11:23, pirms 16 gadiem
Skaista bilde, apsveicu Canucks !

     [+] [-]

, 2008-11-01 11:30, pirms 16 gadiem
Eh Žēl abas manas favorītu komandas , bet vienai jau bij jāzaudē , bet tomēr cerēju ka "Pīles" izvilks uzvaru , bet nē.

     [+] [-]

, 2008-11-01 13:01, pirms 16 gadiem
Anaheimai atkal ljoti rezultatiiva speele, shajaa speelee arii Hordichuks ar Parosu kaavushies, shoreiz viens izshkjiroshs sitiens izdevaas Hordichukam.

     [+] [-]

, 2008-11-03 16:29, pirms 16 gadiem
Vissliktākais visā šai lietā ir tas, ka Selanne beidzot ir apdzinis mani visu laiku izcilāko vārtu guvēju sarakstā !