Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" jau pēc treniņnometnes sākuma beidzot vienojas par līgumu ar Sandīnu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Maple Leafs" jau pēc treniņnometnes sākuma beidzot vienojas par līgumu ar Sandīnu
Rasmuss Sandīns. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto "Maple Leafs" beidzot parakstījis līgumu ar ierobežoti brīvo aģentu Rasmusu Sandīnu. Vienošanās panākta uz divām sezonām par 2,8 miljoniem dolāru.

22 gadus vecais Rasmuss Sandīns, sākoties Toronto "Maple Leafs" nometnei un komandai aizvadot pirmās pārbaudes spēles, joprojām bija bez līguma. Beidzot ierobežoti brīvajam aģentam izdevies vienoties, un viņš var sākt treniņus kopā ar komandu.

Pagājušajā sezonā zviedru aizsargs laukumā devās 51 spēlē un iekrāja 16 punktus. Pirms četriem gadiem pirmajā kārtā draftētais Sandīns NHL karjerā piedalījies 88 mačos un izcēlies ar sešiem vārtiem un 22 piespēlēm.

"Maple Leafs" līguma pagarināšanā pasteidzināja citu aizsargu savainojumi sagatavošanās ciklā. Problēmas ar muguru ir Džeikam Mazinam, nupat operācija tika veikta Timotijam Liljegrenam, bet īpaši neveiksmīga bija trešdienas pārbaudes spēle pret Monreālas "Canadiens" (3:0).

Tās laikā savainojumā iedzīvojās gan Džeimijs Bens (cirksnis), gan Kārls Dalstrems (plecs), tādējādi mača laikā uz aizsardzību nācās pārcelt uzbrucējus Kalli Jarnkrūku un Aleksandru Kerfutu. Noskaidrojies, ka Dalstrema plecam būs nepieciešama operācija, līdz ar to viņš izlaidīs sešus mēnešus.

Spilgtākais ierobežoti brīvais aģents, kurš joprojām ir bez līguma, ir Dalasas "Stars" uzbrucējs Džeisons Robertsons. Viņš pagājušajā sezonā 74 spēlēs guva 41 vārtus un sakrāja 79 punktus. Arī gadu iepriekš 23 gadus vecais hokejists bija "Stars" otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...