Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nītimaki atgriežas komandā

Juris Miņins
Juris Miņins

Nītimaki atgriežas komandā
Antero Nītimaki
Foto: AP

Somu vārtsargs Antero Nītimaki, pēc nesen veiktās operācijas un tai sekojošā atlabšanas procesa, ir atgriezies savā Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) komandā Filadelfijas "Flyers".

Pēc tam kā operācijas un atlabšanas dēļ Nītimaki izlaida lielāko daļu no pirmssezonas pārbaudes spēlēm, somu vārtsargs ir atgriezies Filadelfijas "Flyers" komandā un atsāks gatavošanos čempionātam, kā rezultātā no komandas ir atlaists cits vārtsargs - Maksims Olets.

Atgādināsim, ka Antero Nītimaki tika veikta kreisā gurna operācija, kuras rezultātā arī notika šis piespiedu pārtraukums. Paredzams, ka pilnīga atlabšana notiks jau līdz sezonas sākumam un Nītimaki varēs ieņemt savu otrā vārtsarga pozīciju jau ar pirmo spēli. Tāpat šajā sakarā ir jāpiemin Žans-Sebastjans Obēns, kurš tika nolīgts, kad Nītimaki vēl nevarēja trenēties. Kanādiešu vārtsargs pašlaik ir trešais numurs komandas vārtsargu rotācijā un var tikt nosūtīts uz AHL vienību Filadelfijs "Phantoms", taču, no otras puses, "Flyers" jau ir pieredze atstājot "lielajā" komandā trīs vārtsargus.

Aizvadītajā sezonā somu vārtsarga kontā bija 28 spēls, 12 uzvaras, 9 zaudējumi, 2 zaudējumi pagarinājumā, viena "sausā" spēle, vidēji ielaisti 2.90 vārti, bet atvairīti 90.7% no visiem pretinieku metieniem, taču viņš bija tikai otrais numurs komandā, jo lielisku sniegumu rādīja no Bufalo "Sabres" iemainītais Martins Bīrons un tieši tāds pats "liktenis" viņu sagaida arī šīs sezonas sākumā.

Izmantotie resursi:
thehockeynews.com
forecaster.ca

     [+] [-]

, 2008-10-01 23:12, pirms 16 gadiem
Es joprojām uzskatu, ka Flyeriem liela kļūda bija Eša atlaišana!

     [+] [-]

, 2008-10-02 02:06, pirms 16 gadiem
Krokodils rakstīja: Es joprojām uzskatu, ka Flyeriem liela kļūda bija Eša atlaišana!
Kādā ziņā liela kļūda?
Viņš pagājušejā sezonā pat "AK Bars" nerādīja nekādus brīnumus un šajā sezonā viņš jau spēlē "SKA"...
Eša lielākais mīnus bija tas ka viņš pārāk bieži atsita ripu sev priekšā...

     [+] [-]

, 2008-10-02 13:56, pirms 16 gadiem
Turīnas Olimpisko spēļu varonis.