Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canucks" pievienojas vārtsargs, prom dodas Lindholms un Zadorovs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canucks" pievienojas vārtsargs, prom dodas Lindholms un Zadorovs
Jirži Patera. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Artūrs Šilovs un Teodors Bļugers, pievienojušies Jirži Patera un Džeiks Debrasks, bet kā brīvie aģenti prom devušies Ņikita Zadorovs un Elīass Lindholms.

25 gadus vecais vārtsargs Jirži Patera parakstījis divu gadu divvirzienu līgumu ar Vankūveras "Canucks". Iepriekšējās trīs sezonas viņš pavadīja Lasvegasas "Golden Knights" organizācijā, NHL kopā aizvadot astoņus mačus. Pagājušajā sezonā viņam AHL 25 spēles un 90,3% atvairītu metienu.

"Canucks" kā brīvais aģents pievienojies arī Džeiks Debrasks, kurš parakstījis līgumu uz septiņiem gadiem par 38,5 miljoniem dolāru jeb 5,5 miljoniem sezonā. Kreisās malas uzbrucējs līdz šim pārstāvēja Bostonas "Bruins". Pagājušajā sezonā Debraskam 80 spēlēs 19 vārti un 40 punkti, bet 13 izslēgšanas spēlēs viņš iekrāja 11 punktus.

Kā brīvie aģenti Vankūveru pametuši aizsargs Ņikita Zadorovs un uzbrucējs Elīass Lindholms, abiem pievienojoties tieši "Bruins". Zadorovs parakstījis sešu gadu līgumu par 30 miljoniem jeb pieciem miljoniem sezonā, bet centram Lindholmam ticis septiņu gadu līgums par 54,25 miljoniem jeb 7,75 miljoniem sezonā.

Abi papildināja "Canucks" aizvadītās sezonas gaitā. Lindholms 26 spēlēs tika pie 12 punktiem un 13 playoff mačos izcēlās ar desmit punktiem. Zadorovs regulārajā sezonā 54 spēlēs guva 14 punktus, bet playoff astoņi punkti 13 spēlēs, vidēji uz ledus pavadot 20:09 minūtes.

Kolumbusas "Blue Jackets", ko pārstāv Elvis Merzļikins, pievienojies Šons Monahans, parakstot piecu gadu līgumu par 27,5 miljoniem jeb 5,5 miljoniem sezonā. Centrs atkal apvienos spēkus ar Džoniju Gudro. Aizvadīto sezonu Monahans sāka Monreālas "Canadiens" rindās, pēcāk tiekot aizmainīts uz Vinipegas "Jets". Kopā 83 spēlēs viņš guva 59 punktus.

Čendlers Stīvensons parakstījis līgumu uz septiņām sezonām par 43,75 miljoniem jeb 6,25 miljoniem ar Sietlas "Kraken". Kreisās malas uzbrucējs iepriekš pārstāvēja Lasvegasas "Golden Knights". Aizvadītajā sezonā viņam 75 spēles un 51 punkts, pirms tam 65 un 64 punkti.

Mets Rojs parakstījis līgumu uz sešiem gadiem par 34,5 miljoniem jeb 5,75 miljoniem sezonā ar Vašingtonas "Capitals". Aizsargs visu līdzšinējo karjeru bija pavadījis Losandželosas "Kings" kreklā. Pagājušajā sezonā viņam 81 spēle un 25 punkti, trešo reizi pēc kārtas tiekot pāri 20 punktu robežai.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency

  -1 [+] [-]

, 2024-07-01 22:02, pirms 2 dienām
Vēl viens vārtsargs Vankūverai? Ļoti savāda komplektācija.

     [+] [-]

, 2024-07-01 23:16, pirms 2 dienām
Dzimmiy rakstīja: Vēl viens vārtsargs Vankūverai? Ļoti savāda komplektācija.
DeSmits ir prom. Es teiktu, ka līdz ar šo ziņu, Šilovs var vert vaļā šampanieti. Ja parakstīs vēl vienu backupu Demko, tad tiešām būs par daudz. Bet šobrīd liekas, ka visas vietas ir aizņemtas un tieši Šilovs ir otrais pēc kārtas.

     [+] [-]

, 2024-07-01 23:22, pirms 2 dienām
Vikz rakstīja: DeSmits ir prom. Es teiktu, ka līdz ar šo ziņu, Šilovs var vert vaļā šampanieti. Ja parakstīs vēl vienu backupu Demko, tad tiešām būs par daudz. Bet šobrīd liekas, ka visas vietas ir aizņemtas un tieši Šilovs ir otrais pēc kārtas.
Ar īlēnu viltīgi caurdurt šampja korķi !