Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bijušais Merzļikina komandas biedrs Korpisalo karjeru turpinās Otavā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bijušais Merzļikina komandas biedrs Korpisalo karjeru turpinās Otavā
Jonass Korpisalo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas ''Senators'' paziņojusi par piecu gadu līguma par 20 miljoniem ASV dolāru noslēgšanu ar somu vārtsargu Jonasu Korpisalo, kurš līdz pagājušās sezonas otrajai pusei bija Elvja Merzļikina komandas biedrs Kolumbusā.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Otavas ''Senators'' paziņojusi, ka turpmāk tās rindās spēlēs bijušais Elvja Merzļikina komandas biedrs Kolumbusas ''Blue Jackets'' rindās Jonass Korpisalo. Ar viņu noslēgts līgums uz nākamajām piecām sezonām par 20 miljoniem dolāru.

29 gadus vecais vārtsargs pagājušās sezonas laikā tika iekļauts maiņas darījumā, kā rezultātā nonāca Losandželosas ''Kings''. 39 spēlēs abu komandu sastāvos kopā viņš vidēji ielaida 2.87 ripas un atvairīja 91.5% pretinieku metienus. Kolumbusa Korpisalo izvēlējās 2012. gada draftā ar 62. numuru. NHL karjeras laikā viņš laukumā devies 221 regulārās sezonas spēlē (3.01 ripas, 90.4% atvairīti metieni) un 15 Stenlija kausa mačos (2.59 ripas, 92.2% atvairīti metieni).

2022./2023. gada sezonā Otavas ''Senators'' nekvalificējās Stenlija kausa izcīņai. Ar izcīnītajiem 86 punktiem klubs ierindojās 11. vietā Austrumu konferencē, no astotās vietas atpaliekot par pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ottawa-sen...

     [+] [-]

, 2023-07-02 00:00, pirms 10 mēnešiem
Ottava turpina meklēt laimi citu komandu vārtsargos. Pašu sistēma neko prātīgu naudzina. Tas nozīmē, ka arī LA jāmeklē jauns vārtsargs.