Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL februāra zvaigznes: Stemkoss, Krosbijs un Emerijs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL februāra zvaigznes: Stemkoss, Krosbijs un Emerijs
Stīvens Stemkoss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi februāra labākos spēlētājus. Par aizvadītā mēneša pirmo zvaigzni kļuvis Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Stīvens Stemkoss, kurš 14 spēlēs izcēlās ar desmit vārtiem un desmit piespēlēm. Viņam seko Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs un Čikāgas "Blackhawks" vārtsargs Rejs Emerijs.

Tampabejas "Lightning" 23 gadus vecais centra uzbrucējs Stīvens Stemkoss sezonas otrajā mēnesī atzīmējās ar 14 spēlēs nopelnītajiem desmit vārtiem (dalīts labākais rādītājs līgā) un 20 punktiem (trešā vieta). Laika posmā no 16. līdz 26. februārim viņš guva vārtus sešos mačos pēc kārtas, un ilgāka sērija šosezon nav padevusies nevienam hokejistam. Pagājušajā sezonā vareno 60 vārtu robežu sasniegušais Stemkoss pie punktiem tika 11 no 14 mačiem, un tas ļāvis viņam kļūt gan par līgas labāko snaiperi (14 vārti), gan rezultatīvāko spēlētāju (31).

Par aizvadītā mēneša otro zvaigzni atzīts Pitsburgas "Penguins" kapteinis un centra uzbrucējs Sidnijs Krosbijs, kura 14 spēlēs izdarītās 18 rezultatīvās piespēles un sakrātie 24 punkti kļuva par labāko rādītāju līgā. Kanādietis sešos mačos guva trīs punktus. Krosbijs šosezon ir labākais asistētājs - 22 rezultatīvas piespēles.

Trešās zvaigznes gods ticis Čikāgas "Blackhawks" vārtsargam Rejam Emerijam, kurš visos astoņos mačos tika pie panākuma, vidēji spēlē ielaižot 1,66 vārtus un atvairot 94,1% sāncenšu metienu. Septiņās spēlēs viņš ielaida divus vai mazāk vārtus, savukārt divos mačos Emerijam izdevās vārtus nosargāt neskartus.

Savukārt par februāra labāko debitantu atzīts Floridas "Panthers" uzbrucējs Džonatans Haberdo, kurš 13 spēlēs atzīmējās ar sešiem rezultatīviem raidījumiem (labākais rādītājs starp jaunpienācējiem) un deviņiem punktiem. 19 gadus vecais hokejists uzvarā pār Filadelfijas "Flyers" (5:2) atzīmējās ar karjeras augstāko sasniegumu - četriem (2+2) punktiem.

Par janvāra labākajiem spēlētājiem līga atzina Otavas "Senators" vārtsargu Kreigu Andersonu, Sanhosē "Sharks" snaiperi Patriku Marlo un Bufalo "Sabres" uzbrukuma līderi Tomasu Vaneku.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2013-03-01 23:17, pirms 11 gadiem
Kapēc nav Ovečka , Dacjuks vai Malkins un Nabokovs, Brizgalovs vai Habibuļins - Kharlamov 33 izbojāta visa diena

  -2 [+] [-]

, 2013-03-01 23:32, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Kapēc nav Ovečka , Dacjuks vai Malkins un Nabokovs, Brizgalovs vai Habibuļins - Kharlamov 33 izbojāta visa diena
Nesaprotu, kāpēc, lai lielākai daļai no taviem nosauktajiem, kā piemēram, Ovečkinam tur vajadzētu būt?

  -1 [+] [-]

, 2013-03-01 23:42, pirms 11 gadiem
Emerijs reāli parsteidz.. Daudzi ari es viņu noraktija, kā veiksies tālak laiks rādīs! Interesanti ka Čikāgas vartsargu duets tika piesaukts ka viens no vājākajiem līgā!!

     [+] [-]

, 2013-03-02 00:00, pirms 11 gadiem
aris no pumpuliem rakstīja: Kapēc nav Ovečka , Dacjuks vai Malkins un Nabokovs, Brizgalovs vai Habibuļins - Kharlamov 33 izbojāta visa diena
Tas jau nau svarīgi galvanais ka viņiem ir PČ zelts.. Tas pasaka visu... Tādas piemēram OS nav neko vērtas, ja neuzvar krievi!! Tiesneši izru4ija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja