Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņa "panterām" zaudējums Ņujorkā

Andrejs Siliņš

Skrastiņa "panterām" zaudējums Ņujorkā
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Aizvadītajā naktī pie zaudējuma Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) tika latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Floridas "Panthers" vienība, kas izbraukumā piekāpās Ņujorkas "Islanders" ar rezultātu 1:3.

Mājinieki pirmie izvirzījās vadībā neilgi pirms pirmās trešdaļas beigām, kad vārtus izdevās gūt Maikam Komrijam. Otrajā trešdaļā neviens no kopumā pa abiem vārtiem izdarītajiem 20 metieniem mērķi nesasniedza un nešķērsoja vārtu līniju. Turpretī pēdējās trešdaļas sākumā ņujorkieši jau piektajā minūtē pārsvaru dubultoja. Vēl pēc minūtēm sešām vairākumā Kails Okpozo panāca jau 3:0. Goda vārtus "Panthers" guva pusotru minūti pirms spēles beigu sirēnas, kad to paveica Gregorijs Kempbels.

Kārlis Skrastiņš šoreiz laukumā pavadīja 15 minūtes un 48 sekundes, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem, bloķēja vienu pretinieku metienu, kā arī nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +1 [+] [-]

, 2009-02-01 07:56, pirms 15 gadiem
Skrastiņš mazāk laukumā kā citas reizes.

     [+] [-]

, 2009-02-01 08:41, pirms 15 gadiem
Nekas, gan saņemsies. Spēļu vēl daudz, bet kalendārs februārim gan tāds ne visai.. 2reiz ar Bostonu, Toronto un NYR, arī ar Devils jāspēlē. Starp citu, "velniem" jau 8 uzvaras pēc kārtas, kas notiks, kad atgriezīsies MB?