Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2953, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Video: Indrašis iemet vienīgo ripu, kaldinot "Admiral" trešo uzvaru pēc kārtas

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Vladivostokas "Admiral" latviešu uzbrucējs Miks Indrašis šodien guva vārtus. Leonīda Tambijeva trenētā vienība viesos pārspēja Habarovskas "Amur" - 1:0. Tambijevam trešā uzvara KHL.
Video: HC Admiral / KHL

Miks Indrašis. Foto: LHF
50

Miks Indrašis iekļauts Latvijas hokeja izlases kandidātu lokā

Portāls ''Delfi'' informē, ka hokejists Miks Indrašis ir iekļauts Latvijas hokeja izlases kandidātu sarakstā uz 2023. gada pasaules čempionātu hokejā. 2022. gada vasarā tika ziņots, ka Indrašis ir parakstījis līgumu ar Maskavas ''Spartak'', vēlāk spēlētājam gan to noliedzot un izvēloties karjeru turpināt Vācijas DEL līgā.
Miks Indrašis. Foto: Deniss Dudujevs, HC Vityaz
27

LHF ģenerālsekretārs Pļāvējs par spēlēšanu KHL: "Vairāki hokejisti paši uzdeva jautājumus"

Trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas "Spartak" paziņoja par līguma noslēgšanu ar uzbrucēju Miku Indraši, un Latvijas sabiedrībā lēmums izsauca plašu pretreakciju. Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ģenerālsekretārs Roberts Pļāvējs sarunā ar LTV pauda, ka par šo jautājumu ar hokejistiem runāts gan pirms pasaules čempionāta, gan turnīra laikā.
Leonīds Tambijevs. Foto: hcadmiral.ru
5

Indrašim noraidījums, Tambijeva vadītā "Admiral" gūst otro uzvaru pēc kārtas

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) otro panākumu pēc kārtas izcīnīja Leonīda Tambijeva un Andreja Banadas trenētā, kā arī latviešu hokejistu Mika Indraša un Riharda Bukarta pārstāvētā turnīra pastarīte Vladivostokas "Admiral", kas savā laukumā ar 4:3 pārspēja Maskavas "Spartak".