Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīgas" pāridarītāji "Atlanti" kā pirmie iekļūst Harlamova kausa pusfinālā

Jānis Pārums

"Rīgas" pāridarītāji "Atlanti" kā pirmie iekļūst Harlamova kausa pusfinālā
Artjoms Dorofejevs
Foto: http://atlant-mo.ru

Šodien Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas (MHL) Harlamova kausa izcīņas pusfinālā kā pirmā iekļuva Mitišču "Atlanty" komanda, kas izbraukumā ar 2:1 pieveica Habarovskas "Amurskie Tigry", sērijā triumfējot ar 3-0.

Rezultātu jau spēles otrajā minūtē atklāja Aleksandrs Kuzņecovs, izvirzot "Atlantus" vadībā ar 1:0, bet otrā perioda vidū "Tīģeru" kļūdu uzbrukumā izmantoja Artjoms Dorofejevs, kurš mazākumā izrāvās viens pret pretinieku vārtsargu un meta nekļūdīgi – 2:0. Perioda beigās gan mājiniekiem izdevās vienus vārtus atgūt, taču pateicoties teicamai Mihaila Finagina spēlei "Atlantu" vārtos (atvairīja 38 no 39 pretinieku metieniem, pretinieku kolēģim bija jātiek galā vien ar 24 metieniem – aut.) Mitišču komanda uzvaru nosargāja.

Tādejādi sērijā "Atlanty" uzvarēja ar 3-0 (5:4PM, 4:2, 2:1), kvalificējoties turnīra pusfinālam kā pirmā. Jāatgādina, ka Harlamova kausa pirmajā kārtā "Atlanty" izglābās pret "Rīgu" – sērijas ceturtajā spēlē, kad rezultāts sērijā bija 1-2, Mitišču komanda vēl trešā perioda sākumā zaudēja ar 1:5, taču atspēlējās un guva uzvaru pagarinājumā ar 6:5. Visā sērijā "Atlanty" uzvarēja ar 3-2 (4:5, 3:1, 2:3PM, 6:5P, 4:2).

Izmantotie resursi:
mhl.khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja