Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" turpina cīņu par "play-off" un pēc 48 dienu pārtraukuma spēlēs uz sava ledus

Jānis Celmiņš

HK "Rīga" turpina cīņu par "play-off" un pēc 48 dienu pārtraukuma spēlēs uz sava ledus
Raimonds Vilkoits ar komandas biedriem
Foto: Romualds Vambuts

Hokeja klubs „Rīga” šovakar Piņķos „Inbox.lv ledus hallē” aizvadīs kārtējo Krievijas Jaunatnes Hokeja līgas spēli, tiekoties ar Habarovskas „Amurskije Tigri” hokejistiem. Rīdzinieki savu līdzjutēju klātbūtnē nav spēlējuši kopš aizvadītā gada 12. decembra un šīvakara mačs viņiem būs atgriešanās uz sava ledus pēc 48 dienu pārtraukuma. Mača sākums pulksten 19.30.

Pēdējais mačs Rīgā mūsu jaunajiem hokejistiem bija veiksmīgs, jo tika uzveikta Voskrosenskas „Himik” komanda (3:1). Visu janvāri, komanda pavadījusi spēlējot viesos un tieši šodien, pēc 48 dienu pārtraukuma komanda atgriezīsies uz sava ledus – savu skatītāju klātbūtnē.

Astoņās janvāra mēneša spēlēs „Rīga” tikusi pie 12 punktiem, svinot piecas uzvaras (trīs no tām pēcspēles metienu sērijās) un piedzīvojot trīs zaudējumus. Turpinot cīņu par iekļūšanu „play off”, Ziemeļrietumu divīzijas turnīra tabulā Rīgas „Dinamo” jauniešu komanda šobrīd ieņem piekto vietu, par punktu atpaliekot no Bobrujskas „Dinamo Šiņņik” hokejistiem, bet par diviem apsteidzot Sanktpēterburgas „Serebrjanie Ļvi” vienību. Mūsējo šīvakara pretinieki „Amurskije Tigri” hokejisti Centra divīzijas turnīra tabulā ierindojas trešajā vietā.

Abas komandas janvārī reiz jau tikās un toreiz savā laukumā tīģeri uzvarēja ar 5:2. Tā ir līdz šim vienīgā reize, kad komandas krustojušas nūjas un šovakar rīdziniekiem nepieciešams revanšs. Mača sākums pulksten 19.30.

Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko

     [+] [-]

, 2012-01-30 13:32, pirms 12 gadiem
Kā tur īsti ir - play off tiek iekšā katras divīzijas četras labākās komandas vai, tāpat kā KHL, konferences astoņas labākās?

     [+] [-]

, 2012-01-30 13:50, pirms 12 gadiem
tiesam 48 dienu partraukuma?

  -1 [+] [-]

, 2012-01-30 14:09, pirms 12 gadiem
knauķu triecienmaiņa-Upītis,Straupe,Zvirbulis,Saleja un Siksnis visiem parādīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja