Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Šerif" mērķis – iekļūt izslēgšanas spēļu otrajā kārtā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Šerif" mērķis – iekļūt izslēgšanas spēļu otrajā kārtā
Tveras "Šerif" treneru sastāvs
Foto: mhl.khl.ru

Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas Tveras "Šerif", kuru nākamsezon, visdrīzāk, pārstāvēs arī Latvijas hokeja audzēknis Artjoms Dašutins, treneris, pēc pirmās treniņnometnes pavēstīja, ka viņa vadītās vienības mērķis ir iekļūt izslēgšanas spēļu otrajā kārtā.

Jaunatnes hokeja līgas komandas Tveras "Šerif", kas ir jaunizveidotā "OHK Dinamo" jaunatnes komanda MHL čempionātā, komandas galvenais treneris Sergejs Zolotovs, pēc atgriešanās no treniņnometnes Baltkrievijā, sniedza nelielu interviju kluba oficiālajai mājaslapai. Treneris pastāstīja, ka Baltkrievijā komanda divas nedēļas aizvadīja "sausos" treniņus, bet pašlaik ir atgriezusies Tverā, lai ķertos klāt arī ledus treniņiem.
Jau augusta sākumā "Šerif" dosies uz Čerepovecu, kur turnīra ietvaros aizvadīs piecas pārbaudes spēles, bet atgriežoties atpakaļ, ir plānoti vēl daži pārbaudes mači ar Maskavas vai piemaskavas komandām.

"Mums ir jāiekļūst izslēgšanas spēlēs un kā minimums jātiek līdz otrajai kārtai," sacīja Zolotovs, "Mums šāda uzdevuma izpilde ir pa spēkam, jo tā kā mēs esam apvienojušies ar "Dinamo" skolu, šogad sastāvu papildinās vairāki puiši no Maskavas kluba sistēmas."

Atgādināsim, ka šī gada Kontinentālās hokeja līgas (KHL) draftā Maskavas "OHK Dinamo" ar kopējo 183. numuru izvēlējās Latvijas U-18 izlases spēlētāju Artjomu Dašutinu, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja " SK Riga/Profs 18" komandu Latvijas čempionātā un 29 mačos izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm. Paredzams, ka 17 gadus vecais hokejists karjeru varētu turpināt tieši Tveras "Šerif" komandā.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

     [+] [-]

, 2010-07-25 09:40, pirms 14 gadiem
jautājums, vai Artjoms Dašutins piedalījās treniņnometnē Baltkrievijā

 +19 [+] [-]

, 2010-07-25 09:43, pirms 14 gadiem
Ja viņiems stāsies ceļā HK Rīga tad viņiem tas neizdosies (devil)