Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Tambijevs: "Izaicinājuma kausā noteikti spēlēs Gudļevskis, Vilkoits un Upītis"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Tambijevs: "Izaicinājuma kausā noteikti spēlēs Gudļevskis, Vilkoits un Upītis"
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Krievijas Jaunatnes līgas (MHL) komandas "Rīga" galvenais treneris Leonīds Tambijevs, kurš vadīs Rietumu konferences komandu Izaicinājuma kausā, Sportacentrs.com pavēstīja, ka no mūsējiem Izaicinājuma kausā noteikti būs vārtsargs Kristers Gudļevskis un uzbrucēji Raimonds Vilkoits ar Juri Upīti.

"Ufā ieradīšos 10. februāra vakarā vai vēlākais nākamās dienas rītā. 11. datumā paredzēts komandas treniņš. Nekāda šova nebūs, parasta spēle, kā derbijs, kurā tiks noskaidrota spēcīgākā konference. Līgas vēlme ir, lai Izaicinājuma kausā ar vismaz vienu hokejistu būtu pārstāvētas visas komandas, taču tā diez vai būs. Piemēram, no tādas komandas kā "Serebryanye Lvy" varētu nebūt vispār neviena pārstāvja," stāsta Rietumu konferences komandas galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

"Sastāva izvēlē man palīdzēs Mitišču komandas galvenais treneris Igors Gorbenko un viņa kolēģis pie "Krylya Sovetov" stūres Vadims Privalovs. Varu atklāt, ka mūsu komandas sākumsastāvā vārtos būs Kristers Gudļevskis, tāpat pirmajā maiņā būs vai nu Raimonds Vilkoits vai Juris Upītis. Iespējams, pat abi divi. Sastāvā abi būs noteikti," atklāja "Rīgas" treneris.

Vaicāts par komandas pašreizējo gatavošanos MHL čempionātam, kas pēc pauzes atsāksies janvārī, Tambijevs informēja, ka komanda pilnā sastāvā pulcēsies rīt. Daudzi hokejisti bijuši aizņemti U-20 pasaules čempionātā, bet pārējie trenējušies atsevišķi, tāpat visiem hokejistiem tikusi dota vairāku dienu atpūta.

Pateicoties "Dinamo", no 2.-6., janvārim "Rīgas" hokejisti aizvadīs dažu dienu ilgu treniņnometni Brocēnos. Par pārbaudes spēlēm runājot, "Rīga" piedāvāja aizvadīt mačus ar Latvijas čempionāta komandu "Liepājas Metalurgs II", taču kurzemniekiem tajā laikā plānotas spēles Latvijas Virslīgā, tāpēc šāds variants atkritis. Iespējams, 30. decembrī Daugavpilī varētu notikt spēle ar Minskas "Yunost". "Tā teikt – mums pusceļš un viņiem pusceļš. Citus variantus ar MHL komandām grūti sarunāt, jo neviens pie mums nevēlas braukt, un arī mēs neesam gatavi doties uz ārzemēm," norāda Tambijevs.

MHL Izaicinājuma kauss notiks 12. februārī, bet čempionāta regulārās sezonas turnīrs rīdziniekiem atsāksies 9. janvārī ar spēli savā laukumā pret "Khimik".

  +8 [+] [-]

, 2010-12-22 19:05, pirms 13 gadiem
man likas ka bija kadi 6 kandidati...bet nu ok! nav jau nekas slikts
Slēpts komentārs: Rīgas Dinamo fārmklubs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-12-22 22:48, pirms 13 gadiem
domāju vēl varētu būt Porejs....

  +2 [+] [-]

, 2010-12-23 11:39, pirms 13 gadiem
Baigi grūti saprast ,kādi liepājnieki atrausies, jo HK Rīga gandrīz puse liepājnieki,un LM tāpat puse Rīdzenieku.

     [+] [-]

, 2010-12-23 11:41, pirms 13 gadiem
LM ja atteikusies uzspēlēt ar HK ŗīga , tad nu gan baigie auni . Latvijā katra spēle zelta vērtē.