Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" gūst vienus vārtus un graujoši zaudē "Krasnaya Armiya"

"Rīga" gūst vienus vārtus un graujoši zaudē "Krasnaya Armiya"
Divas ripas rīdzinieku vārtos iemeta Sergejs Mešerjakovs. Foto: hkr.lv

Trešo zaudējumu Krievijas jaunatnes hokeja līgā (MHL) šosezon piedzīvoja HK „Rīga”, kas piekāpās Maskavas „Krasnaya Armiya” ar 1:5. Vienīgos vārtus rīdzinieku laba guva Pauls Svars no Patrika Zabusova piespēles.

Atšķirībā no vakardienas cīņas, šodien Artūru Šilovu vārtos nomainīja Bruno Brūveris, kuram tā bija debija MHL. Pirmā ripa viņa cietoksnī ielidoja 17. minūtē. Pēc zaudētā iemetiena ripa atleca laukuma stūrī, kur pie tās tika Ņikita Popugajevs, sekoja piespēle Jegoram Korbitam, kurš to pāradresēja uz vārtu priekšu Mihailam Mešerjakovam, kuram neviens netraucēja pārspēt Brūveri no tuvās distances – 1:0. Rīdzinieki uzreiz palika mazākumā, un „Krasnaya Armiya” šo situāciju izmantoja, lai dubultotu pārsvaru. Kombinācijas izspēle noslēdzās ar Mešerjakova metienu no kreisā iemetiena apļa – 2:0. Arī šodien Maskavas komandai piederēja pārliecinošs pārsvars metienos pirmajās 20 minūtēs – 13:5.

Pēc pārtraukuma „Krasnaya Armiya” komandā bija trīs noraidījumi pēc kārtas, taču visi palika neizmantoti. Vēlāk skaitliskajā vairākumā spēlēja abas vienības, bet mača rezultāts nemainījās, savukārt pārsvars metienos vairs nebija tik liels – 8:5.

Noslēdzošās trešdaļas sākumā rīdzinieki atkal palika mazākumā, un šoreiz Aigara Ciprusa komanda tika sodīta ar ielaistiem vārtiem. Pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem ripa tomēr tika piegādāta vārtu priekšā, pirmais pietās tika Semjons Rosljakovs, netraucēti iemetot to augšējā stūrī. Līdzīgi kā pirmajā periodā, arī šoreiz vienai ripai uzreiz sekoja otrā. Ņikita Mateiko netrāpīja ripai viduszonā, tā nonāca pie Aleksandra Čornija, pēc kura piespēles kritienā Maksims Sorokins nonāca vienatnē pret Brūveri un panāca 4:0.

Sekoja vārtsarga maiņa, spēlē iesaistoties Niklāvam Rauzam. Taču mājinieki noķēra vilni, un pēc septiņām minūtēm ripa ielidoja arī viņa sargātajos vārtos. „Rīgas” aizsardzība tika sagrauta gabalos, un Pavelam Koreškovam atlika trāpīt no ļoti tuvās distances – 5:0. Pēc brīža arī visiem sanāca atzīmēties ar vārtu guvumu – pēc Patrika Zabusova metiena ripa atlēca vārtu tuvumā, un Pauls Svars iemeta to vārtos no šaurā leņķa – 5:1.

Rīdzinieki piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, un trešo zaudējumu šosezon. Nākamās divas spēles „Rīga” aizvadīs arī Maskavā, 18. un 19. septembrī izmēģinot spēkus pret „Dynamo”.

Krievijas jaunatnes hokeja līga, 15. septembris

Krasnaya Armiya – Rīga 5:1 (2:0; 0:0; 3:1)
Vārti: 16:07 Mešerjakovs (Korbits, Popugajevs) 1:0, 17:36 Mešerjakovs (Gološjapovs, Popugajevs, vair.) 2:0, 43:24 Rosljakovs (Korbits, Popugajevs, vair.) 3:0, 45:37 Sorkins (Čornijs) 4:0, 53:55 Koreškovs (Gundirevs) 5:0, 55:07 Svars (Zabusovs) 5:1
Metieni: 38:12
Soda minūtes: 20:10
Iemetieni: 30:24
Vārtsargi: Lobezņikovs – Brūveris (līdz 46:22), Rauza (no 46:22)

Izmantotie avoti:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja