Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

HK "Rīga" jāmēģina izlīdzināt sēriju

Andrejs Siliņš

HK "Rīga" jāmēģina izlīdzināt sēriju
Foto: Romāns Kokšarovs, Sportacentrs.com

Šovakar 17:00 Piņķos "Inbox.LV" ledus hallē Harlamova kausa izcīņas pirmās kārtas otro spēli aizvadīs HK "Rīga" vienība, kurai jāmēģina revanšēties "Mytischenskie Atlanty" par neveiksmi pirmajā mačā, lai panāktu izlīdzinājumu sērijā. Spēles tiešraide LTV7 kanālā.

Tā kā sērija ilgst līdz vienas komandas trim uzvarām, zaudējums šī vakara mačā nozīmētu gaužām bēdīgas izredzes uz tikšanu nākamajā kārtā, jo trešā spēle jau norisināsies izbraukumā. Situācija, protams, nav labvēlīga arī no cita viedokļa - ne visi spēlētāji ir veseli un simtprocentīgi gatavi cīņai, taču te jau parādās ikviena sportista galvenais meistarības rādītājs - raksturs!

Vakardienas mačā veiksme bija viesu sabiedrotā - mūsējie divkārt atradās vadībā ar divu vārtu pārsvaru (2:0 un 4:2), taču pamanījās zaudēt... Skaidrs, ka šāda notikumu gaita būs radījusi papildus motivāciju šī vakara cīņai, lai nepieļautu šāda scenārija atkārtošanos vēlreiz. Divas ripas vakar iemeta Roberts Bukarts, kuram arī viena piespēle, bet Elvijam Biezajam divas piespēles.

Gudļevska vārtos vakardien divas ripas ielidināja Aleksandrs Ševčenko - gandrīz pusi no tā, ko Saša iespēja visā regulārajā sezonā (pieci vārti). Neviens no trim rezultatīvākajiem Mitišču spēlētājiem regulārajā turnīrā vakar pie punktiem netika, kas, acīmredzot, norāda uz komandas dziļajām rezervēm, tāpēc jāuzmanās no visiem, nevis tikai dažu līderu spējām.

Trešo un ceturto maču, ja tie būs nepieciešami, komandas aizvadīs 15 un 16. martā Mitiščos, bet, ja sērija ieilgs līdz piektajai spēlei, tad tā notiks 19. martā Rīgā.

     [+] [-]

, 2011-03-12 12:37, pirms 13 gadiem
Šodien jāpaņem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-03-12 12:48, pirms 13 gadiem
Ceru, ka šodien kautkas izmainīsies, jo nu ļoti vāja izskatās Rīga!!! Kur ir sezonas agresivitāte, ātrumi??? Iziet 2 pret 1, nemaz neskatās, uz otru partneri, vienkārši met, pofig kas priekšā, un tā gandrīz pussezonu!!!

     [+] [-]

, 2011-03-12 15:32, pirms 13 gadiem
Edison rakstīja: Ceru, ka šodien kautkas izmainīsies, jo nu ļoti vāja izskatās Rīga!!! Kur ir sezonas agresivitāte, ātrumi??? Iziet 2 pret 1, nemaz neskatās, uz otru partneri, vienkārši met, pofig kas priekšā, un tā gandrīz pussezonu!!!
Balderis intervijā pareizi pateica, ka pārbraukumu un spēļu MHL ir par daudz. Spēlētāji netiek nopietni trenēties, bet tik spēlē,kas jaunajiem hokejistiem labumā neiet.

     [+] [-]

, 2011-03-12 18:28, pirms 13 gadiem
2:4