Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Dašutins nespēlē, Uļeščenko – bez punktiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Dašutins nespēlē, Uļeščenko – bez punktiem
Jaroslavļas "Loko" komanda
Foto: mhl.khl.ru

Savas kārtējās spēles Jaunatnes hokeja līgā (MHL) aizvadīja Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Tveras "HK Sheriff" ar 4:6 atzina Čehovas "Russkie Vityazi" pārākumu, bet Minskas "Junostj" kapitulēja Jaroslavļas "Loko" priekšā – 1:3.

Neveiksmīgo sezona sākumu turpina "OHK Dinamo" sistēmā esošais Tveras "HK Sheriff", kas ar 4:6 piekāpās Čehovas "Russkie Vityazi". Atgādināsim, ka vakardien viņi čehoviešus bija uzveikuši, taču šodien nospēlēja neveiksmīgāk. Ar hettriku šajā spēlē izcēlās Artjoms Vaļerko.

Savukārt cits Artjoms, Artjoms Dašutins, pēc tam kā bez punktiem bija palicis pirmajās trijās sezonas spēlēs, šim mačam netika pieteikts.

Citā spēlē tikās divas Ziemeļrietumu divīzijas (šo divīziju pārstāv arī "HK Rīga") komandas – Minskas "Junostj" un Jaroslavļas "Loko". Pirmais un otrais periods pagāja visai līdzīgi un arī rezultāts bija tikai 1:0 par labu "Loko", taču pēdējā trešdaļā Jaroslavļas hokejisti guva divus vārtus pēc kārtas, tādējādi panākot ievērojamu pārsvaru (3:0). Minskas komanda, lai arī kā centās, taču neko vairāk par vieniem prestiža vārtiem gūt nespēja.

Edgars Uļeščenko mačā izcēlās vien ar vienu divu minūšu sodu par pretinieka turēšanu ar nūju un negatīvu lietderības koeficientu - mīnus viens.

Nākamaiz mačs Tveras "HK Sheriff" komandai ir paredzēts 13. septembrī, kad viņi tiksies ar Dmitrovas "Krilya Sovetov", bet Minskas "Junostj" nākamo maču aizvadīs 15. septembrī tiekoties ar Sanktpēterburgas "Serebrjanije Lvy".

Izmantotie resursi:
Официальный сайт молодежной хоккейной лиги

     [+] [-]

, 2010-09-09 22:35, pirms 14 gadiem
Kaut kā lietotājiem vienalga par to Dašutinu

  +1 [+] [-]

, 2010-09-09 23:43, pirms 14 gadiem
Autor: kaa var buut neitraals koeficients -1 lasi ko raxti!!!

Edgars Uļeščenko mačā izcēlās vien ar vienu divu minūšu sodu par pretinieka turēšanu ar nūju un neitrālu lietderības koeficientu - mīnus viens.