Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Latvija rīkos pasaules čempionātu jauniešiem

Latvija rīkos pasaules čempionātu jauniešiem
Latvijas U-18 hokeja izlase
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

2011. gada pasaules U-18 hokeja čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrs tiks organizēts Latvijā. Turnīrs notiks Rīgā no 10. līdz 16.aprīlim.

Nākamā gada pavasarī Latvijas jaunieši savās mājās mērosies spēkiem par ceļazīmi uz eliti ar Ungāriju, Japānu, Kazahstānu, Lielbritāniju un Itāliju.

Ikgadējā IIHF kongresā kļuva zināms, ka Latvijas junioriem gada nogalē būs jādodas uz Bobruisku, Baltkrievijā, kur no 13. – 19. decembrim norisināsies pasaules čempionāta pirmās divīzijas A grupas turnīrs. Tajā mūsu pretinieki būs Itālijas, Ukrainas, Japānas un Lielbritānijas juniori.
Savukārt Latvijas sieviešu hokeja izlase pasaules čempionāta pirmās divīzijas sacensībās nākamgad startēs Vācijā, Rāvensburgā. No 11.-16.aprīlim par iekļūšanu augstākajā divīzijā cīnīsies Latvijas, Vācijas, Japānas, Ķīnas, Norvēģijas un Austrijas dāmas.