Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogales virslīgas spēles

Šo sestdien, 24. septembrī Latvijas atklātajā virslīgas hokeja čempionātā norisināsies divas spēles. "Ozolnieki-MONARCH" viesosies Daugavpilī, savukārt HS "Rīga/LSPA" uzņems "JLSS/Zemgale".

Pēc divām aizvadītajām spēlēm 5 komandām turnīra tabulā ir seši punkti. Vairāk nekā skaidrs, ka pēc sestdienas spēlēm vismaz par vienu komandu būs mazāk, kura nopelnījusi maksimālo punktu summu. DHK „Latgale” savā laukumā uzņems pērnās sezonas vicečempionus Ozolnieki-MONARCH. Sergeja Povečerovska komanda pirmajās divās spēlēs pārliecinoši ar 6:0 un 8:2 apspēlēja, attiecīgi HK „Rīga 95” un HS „Rīga/LSPA”. Pēc divām spēlēm labākie vārtuguvēji Monarhu komandā ir Vadims Romanovskis un kapteinis Jānis Lukaševskis, abiem pa trim goliem.

Daugavpilieši divas uzvaras ir izcīnījuši pār tām pašām vienībām: „HS Rīga/LSPA” – 6:4 un HK „Rīga 95” – 7:1. Pa trim vārtiem divās spēlēs ir spējuši gūt Sandis Virkstenis un Antons Kuzņecovs. „Latgales” komandas plus ir sava laukuma priekšrocība, savukārt viesiem sabalansēts un pieredzējis sastāvs.

Pārsteidzošu rezultativitāti pirmajās divās spēles demonstrē „JLSS/Zemgale” hokejisti. Čempionāta atklāšanas spēlē vispirms tika sagrauta Elektrēnu „Energija” 10:3 un pēc tam arī HS Rīga/Prizma 13:2. Pateicoties 23 gūtajiem vārtiem Jelgavas komanda turnīra tabulā ar sešiem punktiem atrodas pirmajā vietā. Ar četriem vārtiem labākie vārtu guvēji komandā un čempionātā ir Rihards Štrauss un Toms Hartmanis.

HS Rīga/LSPA ir viena no tām četrām komandām, kura nav izcīnījusi ne punkta. Divās spēlēs piedzīvojot divus zaudējumus pret „Ozolnieki/MONARCH” un DHK „Latgale”. Lai šo sestdien spēlē pret Jelgavu izcīnītu kaut punktu, studentiem vajag maksimāli pielietot savu jaunības azartu, arī sava laukuma priekšrocība nav mazsvarīgs faktors.