Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

LHF disciplinārās komisijas sēdes protokols Nr.1

1. Par 2011. gada Latvijas meistarsacīkšu virslīgā reglamenta neievērošanu:

1.1. Par ceļa un dienas naudas neapmaksāšanu tiesnešiem HK „Ogre” mājas spēlē 24.09.2010 pret „JLSS/Zemgale”.
1.2. Par HK „Ogre”, „SMS Credit” neparakstītājiem līgumiem ar ledus hallēm par mājas spēļu organizēšanu.
1.3. Par „SMS Credit”, HK „Ozolnieki/MONARCH”, HS” Rīga/LSPA” iziešanu laukumā bez spēlētāju uzvārdiem uz krekliem.
1.4. . Par LHF obligātās reklāmas neizvietošanu uz laukuma apmalēm „Liepājas metalurgs” un HS” Rīga/LSPA” mājas spēļu laukumos.
1.5. Par „Energija” spēlēšanu bez noformētām licencēm.

Nolēma:
1.1.1. Par vairākkārtējiem LAČ nolikuma pārkāpumiem, pamatojoties uz LHF DSN punktu 18., sodīt HK „Ogre” ar soda naudu LS 50. Sods samaksāt līdz 2010. gada 8. oktobrim.
1.1.2. Brīdināt „SMS Credit”, HK „Ozolnieki/MONARCH”, HS” Rīga/LSPA” un „Energija” komandas par pieļautajiem LHF Virslīgas reglamenta pārkāpumiem un uzdot novērst tos līdz 2010. g. 8. oktobrim.

2. Par HK „Ogre” trenera V. Fanduļa spēlēšanu „SMS Credit” sastāvā 18.09.2010. spēlē Nr. 4, starp HK „Ogre” un „SMS Credit”, vienlaikus piedaloties spēlē divos statusos - kā „SMS Credit” spēlētājs un kā HK „Ogre” kā treneris.

Nolēma:
1. Pamatojoties uz spēles protokolu, konstatēts, ka V. Fanduļs ir piedalījies spēlē un pārstāvējis vienlaicīgi divus klubus, kā spēlētājs komandā „SMS Credit” ar numuru 8 un kā HK „Ogre” galvenais treneris, kas ir pretrunā ar LHF statūtiem, Virslīgas reglamentu un ir interešu konflikts.

2. Aizliegt V. Fandulim turpmāk pārstāvēt divus klubus vienlaicīgi, līdz 2010. gada 8. oktobrim izlemt kuru no abiem klubiem viņš turpmāk pārstāves.

3. Pamatojoties uz tiesnešu komitejas un tiesnešu ieteikumiem, uzdot M. Pagodkinam, H. Ozoliņbeikam, A. Zaķim izstrādāt klubu un komandu treneru, oficiālo personu licencēšanas kārtību, un līdz 15. decembrim iesniegt apstiprināšanai LHF valdei.