Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Beļavskis: "Pēc realizētā vairākuma, puiši sajuta pārliecību"

Beļavskis: "Pēc realizētā vairākuma, puiši sajuta pārliecību"
Aleksandrs Beļavskis
Foto: Mārtiņš Aiše, lhf.lv

Latvijas valstsvienības galvenā trenera Aleksandra Beļavska pēcspēles komentārs pēc uzvaras 1:0 pār Baltkrievijas izlasi.

Mēs negaidījām, ka baltkrievi tik aktīvi uzsāks spēli. Nebijām gatavi šim presingam. Mūsu vārtsargs Jānis Kalniņš bija uzdevumu augstumos. Spēle nedaudz nomierinājās. Pēc realizētā vairākuma, puiši sajuta pārliecību, ka var spēlēt un mūsu sniegums aizvien uzlabojās. No spēlētājiem gribu izcelt mūsu vārtu vīru, Jāni Kalniņu, kurš nosargāja vārtus neieņemtus. Liela slodze gūlās uz mūsu aizsargiem – Cibuļski, Jerofejevu, patīkami pārsteidza Demiters. Uzbrukumā visi strādāja labi. Gribu uzslavēt mūsu komandu par pēdējām spēles minūtēm, kad baltkrievi centās atspēlēties, bet mēs bez panikas novedam spēli līdz uzvarai, tā Aleksandrs Beļavskis.