Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Zināmi izslēgšanas spēļu pusfinālisti

Zināmi izslēgšanas spēļu pusfinālisti
Foto: www.jelgavasvestnesis.lv

Šodien, 4. martā Latvijas Virslīgas izslēgšanas spēlēs noskaidrojās tās četras komandas, kuras cīnīsies par Latvijas atklātā hokeja čempionāta kausu.

Savu otro savstarpējo spēli aizvadīja HS Rīga/Prizma un Liepājas metalurgs-2. Pēc pirmās graujošās uzvaras ar 12:0, šodienas spēle bija daudz mierīgāka. Kurzemnieki, spēlējot ar ierasto sastāvu, apspēlēja rīdziniekus ar 3:0 (3:0, 0:0, 0:0) un iekļuva pusfinālā, nezaudējot nevienus vārtus sērijā.

HS Rīga/LSPA un Ozolnieki-MONARCH duelī viss noskaidrojās jau pirmajā spēlē, kad ar 16:0 pārāki bija Sergeja Povečerovska vadītā komanda. Arī otrajā tikšanās reizē Ozolnieku komanda neatstāja nekādas cerības saviem pretiniekiem. Ar rezultātu 17:2 (8:0, 2:0, 7:2) MONARCH pārliecinoši iekļūst otrajā kārtā.

Otro uzvaru un vietu play-off pusfinālā nodrošināja SMScredit.lv, kas ar rezultātu 3:0 (0:0, 3:0, 0:0) apspēlēja Latvijas atklātā čempionāta jaunpienācējus Zemgale/JLSS.

Pēdējā 1/4 fināla spēle starp Elektrēnu Energija-Orakulas un DHK Latgale tā arī nenotika, jo ledus arēna Viļņā nebija sagatavota spēlei - uz aizsargbortiem netika uzstādīti hokejam nepieciešamie aizsargstikli. Līdz ar to, pamatojoties uz Virslīgas hokeja čempionāta reglamenta punktu 15.1 Lietuvas komandai tika piešķirts tehniskais zaudējums ar 0:5.

Pirmās pusfinālspēles tiks aizvadītas jau šo otartdien, 8. martā, kad Ozolnieki-MONARCH sacentīsies ar SMScredit.lv un Liepājas metalurgs-2 ar DHK Latgale.