Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

SMScredit.lv bullīšos uzveic Energiju

Vakar, Latvijas atklātajā hokeja čempionātā tika aizvadītas divas spēles. SMScredit.lv Viļņā tikai pēcspēles metienos izcīnīja smagu uzvaru pār Elektrēnu Energija-Orakulas. Zemgale/JLSS savā laukumā apspēlēja turnīra pastarīšus HS Rīga/Prizma.

Viļņas Pramogu Arena sacentās mājinieki Energija-Orakulas un SMScredit.lv. Pēc pirmā perioda viesi bija pārāki, 2:1. Viesu labā vārtus guva Romāns Ņikitins un Atvars Tribuncovs mājiniekiem precīzs bija Aivaras Bendžius. Otrā perioda sākumā kreditori pārsvaru palielināja, vārtus guva Agris Ozoliņš. Leišu komanda uzreiz atbildēja ar Andrejusa Židkova golu, 2:3. Spēles 32. minūtē Židkovas, gūstot savus otros vārtus spēlē, rezultātu izlīdzināja. Trešajā trešdaļā nevienai no komandām vārtus gūt neizdevās un uzvarētu nācās noskaidrot pēcspēles metienos. Šajā spēles elementā meistarīgāki un veiksmīgāki izrādījās SMScredit.lv komanda, izšķirošo bullīti iemeta Jānis Pētersons. SMScredit.lv svinēja savu 11. uzvaru šajā sezonā.

Otrajā virslīgas spēlē Jelgavā, mājinieki Zemgale/JLSS sacentās ar HS Rīga/Prizma. Prizma iepriekšējā spēlē sensacionāli uzveica SMScredit.lv un bija pamats cerībām uz labu komandas sniegumu arī šajā spēlē. Toties jelgavnieki bez ierunām piekāpās DHK Latgale. Izskatījās, ka komandas galvenais treneris Ronalds Ozoliņš labi noskaņoja komandu un tā svinēja uzvaru 6:4 (2:1, 2:0, 2:3). Uzvarētājiem divus vārtus guva Aldis Āboliņš, pa reizei izcēlās Aigars Mironovičs, Artūrs Āboliņš, Hārdijs Parādnieks un Andris Valters. Viesiem precīzi bija Roberts Maziņš, Kārlis Brants, Arnis Kusiņš un Artūrs Valdmanis. Pēc spēlēs Ronalds Ozoliņš Zemgales ziņām pavēstīja: Kopumā bija laba spēle, visu 60 minūšu garumā. Neuzskatu, ka 3. trešdaļā mums bija vērojams atslābums – jāsaprot, ka spēlētājiem nav vēl tāds meistarības līmenis, lai vienlīdzīgi spēlētu visu spēli. Pretinieks iemeta vienus vārtus, un mēs sākām nervozēt, spēlēt jauniešu hokeju. Prieks, ka izdevās izcīnīt uzvaru.

Šo sestdien notiks četras LAČ spēles, kad inbox.lv ledus hallē SMScredit.lv sacentīsies ar Ozolnieki-MONARCH, HS Rīga/LSPA uzņems Liepājas metalurgs2, HS Rīga/Prizma viesosies Daugavpilī. Vidzemes ledus hallē sestdien un svētdien paredzētas divas spēles starp HK Ogre un Elektrēnu Energija-Orakulas.