Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:589, Did:0, useCase: 3

Virslīgas klubi tiekas pie apaļā galda

Virslīgas klubi tiekas pie apaļā galda
Foto: Aigars Prūsis

Šodien, LHF telpās notika 2011./2012. gada sezonas virslīgas direktorāta sanāksme, kurā tika iezīmēta nākamā virslīgas hokeja sezona.

Sanāksmē savu vēlmi piedalīties Latvijas čempionātā apstiprināja septiņas komandas: Liepājas metalurgs, HS Rīga/LSPA, HS Rīga/Prizma, Zemgale/JLSS,HK Ozolnieki/ MONARCH un DHK Latgale, kā arī SK Rīga’95.

Veicot pārrunas ar klubu pārstāvjiem tika nolemts, ka līdz 16. augustam visiem klubiem, kuri ir gatavi startēt jaunajā virslīgas sezonā ir jāiesniedz Latvijas hokeja čempionāta vārdiskais pieteikums.

Lai izvairītos no pagājušā gada fināla atkārtojuma, kad Liepājas metalurgs2 komandu pārstāvēja spēlētāji, kuri visu sezonu aizvadīja Baltkrievijas čempionātā, tika pieņemts, ka ne vairāk kā trīs viena kluba 1992. gada dzimušie laukuma spēlētāji plus viens vārtsargs sezonas laikā drīkstēs piedalīties divos valstu čempionātos. Jāatzīmē, ka šis ierobežojums neattieksies uz jaunākiem hokejistiem. 16. augustā virslīgas klubi tiks iepazīstināti ar 2011./12. gada sezonas Latvijas čempionāta nolikuma projektu, kur šīs punkts tiks precīzi atrunāts.

Provizoriski, Latvijas jaunā hokeja sezona varētu sākties 17. septembrī.