Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Balinskim divas rezultatīvas piespēles, Gudļevskis atvaira 34 metienus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinskim divas rezultatīvas piespēles, Gudļevskis atvaira 34 metienus
Uvis Balinskis. Foto: Edvard Beneš/hcverva.cz

Čehijas čempionātā savu punktu krājumu papildinājuši Latvijas izlases hokejisti Uvis Balinskis un Māris Bičevskis, kamēr Slovākijā Kristers Gudļevskis kaldināja Bratislavas "Slovan" uzvaru.

Čehija

• Litvīnovas "Verva" pieveica Kladno "Rytiri" – 4:3. Uvis Balinskis spēlēja 24 minūtes un izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Viņa kontā divi izpildīti un viens bloķēts metiens. Balinskis 18 mačos izcēlies ar 1+6.

• "Mlada Boleslav" viesos pagarinājuma pēdējā sekundē tika galā ar Liberecas "Bili Tygri" (3:2). Māris Bičevskis izcēlās ar rezultatīvu piespēli. Viņš izdarīja vienu un bloķēja trīs metienus, uzvarot vienā no sešiem iemetieniem. Bičevskis nospēlēja 22:40 minūtes, kas bija ilgākais laiks starp komandas uzbrucējiem.

• Plzeņas "Škoda" ar 6:3 pieveica Prāgas "Sparta", Mārtiņš Dzierkals palika bez punktiem. Laukumā pavadot 19 minūtes, latviešu uzbrucēja kontā četri metieni un +1 lietderība. Vairākumā viņš nospēlēja 4:35, kas bija ilgākais laiks starp uzvarētājiem.

• Vītkovices "Ridera" ar 4:1 pārspēja Pardubices "Dynamo". Guntis Galviņš, laukumā aizvadot bez vienas sekundes 20 minūtes, izdarīja trīs metienus. Roberts Bukarts nespēlēja.

• Zlīnas "PSG Berani" viesos ar 1:4 piekāpās Hradeckrāloves "Mountfield". Roberts Mamčics 18 minūšu laikā izdarīja un nobloķēja vienu metienu, spēli pabeidzot ar -1 lietderību.

Šveice

• "SCL Tigers" izbraukumā ar 2:5 zaudēja pret Cīrihes "Lions". Ivars Punnenovs nespēlēja, bet Rihards Melnalksnis sešu minūšu laikā izdarīja un nobloķēja vienu metienu, uzvarēja 44% iemetienu un tika pie -1 lietderības.

Slovākija

• Bratislavas "Slovan" savā laukumā tika galā ar "Košice" – 3:2. Kristers Gudļevskis uzvaru kaldināja ar 34 atvairītiem metieniem.

ICEHL

• VSV zaudēja pret Zalcburgas "Red Bull" – 2:5. Otrās maiņas uzbrucējs Renārs Krastenbergs izdarīja vienu metienu un nopelnīja -1 lietderību.

• Lincas "Black Wings" viesos ar 2:5 piekāpās Insbrukai, Andris Džeriņš nespēlēja.

Vācija

• Krēfeldes "Pinguine" sausā zaudēja Ķelnes "Haie" – 0:1. Artūrs Kulda spēlēja otrajā aizsargu pārī un 19 ar pusi minūtēs izdarīja divus metienus.

     [+] [-]

, 2021-10-31 22:37, pirms 3 gadiem
Vismaz Čehijā mūsējie dabū izspēlēties

     [+] [-]

, 2021-10-31 22:55, pirms 3 gadiem
Kiesturs Voziols rakstīja: Vismaz Čehijā mūsējie dabū izspēlēties
Kur tad viņi nedabū izspēlēties
Mūsējie visur kaplē
Punenovam trauma?