Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargam Rubīnam pirmie vārti AHL sezonā un otrās zvaigznes gods

Agris Suveizda

Aizsargam Rubīnam pirmie vārti AHL sezonā un otrās zvaigznes gods
Kristiāns Rubīns (#44). Foto: Toronto Marlies

Ziemeļamerikas hokeja laukumos šonakt devās arī vārtsargi Mareks Mitens un Bruno Brūveris, aizsargi Kristiāns Rubīns, Harijs Brants, Gustavs Ozoliņš, Ralfs Bergmanis un Bogdans Hodass un uzbrucēji Haralds Egle, Eduards Tralmaks, Kaspars Ziemiņš, Anrī Ravinskis, Daniels Mūrnieks, Pēteris Purmalis un Martins Laviņš.

VIDEO: Rubīns uzdāvina ripu un gūst pirmos vārtus AHL jaunajā sezonā

# Pirmos vārtus sezonā guva aizsargs Kristiāns Rubīns, kurš sestajā minūtē panāca 1:0 un palīdzēja Toronto "Marlies" ar 5:2 mājās pārspēt Belvilas "Senators". Rubīns izdarīja piecus metienus, nopelnīja pozitīvu lietderību +1 un tika atzīts par spēles otro zvaigzni. Šosezon Rubīnam sešās spēlēs ir trīs (1+2) punkti, pozitīva lietderība +2 un divas soda minūtes, bet Amerikas Hokeja līgas karjerā viņš 90 spēlēs guvis četrus vārtus un ticis pie 23 punktiem, negatīvas lietderības -3 un 20 soda minūtēm.

# Uz ledus Amerikas Hokeja līgā šonakt devās arī uzbrucēji Haralds Egle un Eduards Tralmaks. Eglem divas soda minūtes un negatīva lietderība -1 Manitobas "Moose" uzvarā pār Aiovas "Wild" (5:3), bet Tralmakam divas soda minūtes Providensas "Bruins" zaudējumā Bridžportas "Islanders" (4:6). Providensa trīsreiz izlaida vadību un bija priekšā arī ar 4:2. Vārtsargs Artūrs Šilovs netika pieteikts Abotsfordas "Canucks" zaudējumā Ontārio "Reign" (2:3 pagarinājumā).

# ECHL 23 metienus atvairīja Mareks Mitens, bet viņa pārstāvētā Adirondakas "Thunder" divreiz nenoturēja vadību un pagarinājumā piekāpās Redingas "Royals" (2:3).

# Savienoto Valstu Hokeja līgā (USHL) trešo (1+2) punktu deviņās spēlēs nopelnīja aizsargs Ralfs Bergmanis, kurš rezultatīvi piespēlēja Sūsitijas "Musketeers" zaudējumā Linkolnas "Stars" (3:4 pagarinājumā). Bergmanim arī viens metiens pa vārtiem, un neitrāla lietderība arī Pēterim Purmalim. Sīderrepidsas "RoughRiders" ar 2:4 piekāpās Jangstaunas "Phantoms". Bruno Brūveris atvairīja 26 no 30 metieniem, Danielam Mūrniekam divi metieni un negatīva lietderība -2, bet Martinam Laviņam četri metieni un negatīva lietderība -1. Gustavs Ozoliņš tika pie pozitīvas lietderības +1 Sūfolsas "Stampede" uzvarā pār Dimoinas "Buccaneers" (4:1). Fēlikss Gavars netika pieteikts Fārgo "Force" zaudējumā Vaterlū "Blackhawks" (3:4 pagarinājumā).

# Ontārio Hokeja līgā Kasparam Ziemiņam pozitīva lietderība +2 un divi metieni Pīterboro "Petes" uzvarā pār Niagāras "IceDogs" (5:4). Rietumu hokeja līgā Bogdanam Hodasam seši metieni, pozitīva lietderība +1 un divas soda minūtes, bet viņa pārstāvētā Medisinhetas "Tigers" ar 2:4 zaudēja Saskatūnas "Blades".

# Kvebekas Junioru hokeja līgā rezultatīvus zaudējumus Akadī-Batērstas "Titan", kas bija vadībā ar 4:2 un tomēr ar 5:7 piekāpās Šikutimī "Sagueneens", un Blenvilas-Buābriānas "Armada", kas ar 5:8 atzina Ševinigenas "Cataractes" pārākumu. Harijam Brantam trīs metieni, trīs spēka paņēmienu un negatīva lietderība -1, bet Anrī Ravinskim divi metieni, viens spēka paņēmiens un negatīva lietderība -1.

Izmantotie resursi:
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://theahl.com/stats/game-cente...
https://www.echl.com/en/matches/353...
https://ontariohockeyleague.com/gam...
https://whl.ca/gamecentre/1018335/b...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2894...
https://theqmjhl.ca/gamecentre/2925...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...
https://www.ushl.com/view#/game-sum...

     [+] [-]

, 2021-10-31 10:17, pirms 3 gadiem
Galvenais lai Hodasu nepārtaisa par DD